Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance locatiemanager (zzp)

Geplaatst 6 jun. 2023
Project ID: YIS 9134764
Plaats
Groningen
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 26 jun. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
84 - 110 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 23 jun. 2023 14:00

Start- en einddatum: zo snel mogelijk tot 31-12-2023.

Aantal uren per week: 24-32 uur per week

CAO: HBO schaal 11



Als locatiemanager ben jij verantwoordelijk voor het locatiebeheer van de gebouwen van de Hanzehogeschool.

  • Jij zorgt voor het realiseren van een hoogwaardige facilitaire dienstverlening op deze locaties. Samen met je team vertaal je klantbehoeften naar innovatieve en realiseerbare oplossingen. Hierbij heb je continue aandacht voor het verder ontwikkelen en professionaliseren van locatiemanagement.

  • Je signaleert hierbij eventuele knelpunten in de dienstverlening en brengt deze onder de aandacht bij de juiste ketenpartners. Voor jouw cluster ben je niet alleen dé vraagbaak voor alle facilitaire, operationele issues maar ben je ook dé verbinder tussen locaties, gebruikers, leveranciers, jouw team en andere afdelingen binnen de hogeschool.

  • Je bent zichtbaar, neemt eigenaarschap en voert regie op de totale dienstverlening volgens de aangeboden producten- en dienstencatalogus. Je vertaalt beleid en (strategische) ontwikkelingen naar actieplannen en begrotingen en monitort en bewaakt de kwaliteit. Dit doe je altijd vanuit een dienstverlenende instelling (hospitality) en binnen de afgesproken kaders.

Het Facilitair Bedrijf (FB), onderdeel van de Hanzehogeschool, is een veelzijdig organisatieonderdeel met ruim 200 medewerkers. De dienstverlening van FB-Uitvoering is per vestiging/locatie opgezet en verdeeld over een aantal clusters: Energie, Kunsten, Healthy Ageing en Ondernemerschap en bestaat uit ca 120 medewerkers

Bij de Hanzehogeschool Groningen werk je samen met inspirerende en gedreven collega’s uit allerlei vakgebieden. En kenmerkend voor het werken in het onderwijs: bij ons krijg je de kans om ook met studenten én docenten/onderzoekers samen te werken. Zo leren wij van elkaar. En dit alles in een bruisende omgeving waar het meer is dan alleen werken. Sport, groen, horeca: we hebben het allemaal! Spreekt dit jou aan? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie


Jij geeft richting en vertaalt een visie naar praktische oplossingen. Je bent een coachende en transparante leidinggevende. Jij voert ‘het goede gesprek’ met je medewerkers, en biedt passende coaching en begeleiding. Je houdt makkelijk overzicht en structureert waar nodig. Je neemt initiatief tot contact, weet te verbinden en je netwerk uit te breiden. Jouw manier van communiceren is helder en duidelijk en je bent een goede gesprekspartner op alle niveaus. Je bent een dienstverlener pur sang en weet ook de natuurlijke grens te bewaken tussen dienstverlenend zijn en aangeven wat wel en niet kan. Hierin ben je standvastig en onafhankelijk.


Wat breng je verder mee?

- Een afgeronde hbo-opleiding of een vergelijkbare (management)opleiding.

- Ervaring als leidinggevende binnen een regieorganisatie.

- Organisatiesensitiviteit en overstijgend kunnen denken en handelen.

- Ruimte voor initiatief en creativiteit en kan buiten bestaande kaders te denken.

- Innovatief talent.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten