Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance locatiemanager (zzp)

Geplaatst 27 mei 2022
Project ID: YIS 9115437
Plaats
Valkenswaard
Uren
24 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 13 jun. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 7 jun. 2022 12:00

Startdatum zsm

Opdracht tot en met 31-12-2022

Uren per week: 24 uur

Gesprekken met finalisten gepland op vrijdag 10 juni tussen 11.00 uur - 15.00 uur; locatie gemeentehuis Valkenswaard.

Richttarief 59,-

 

 

De locatiemanager is functioneel onderdeel van het Team Ruimtelijk Beleid (RB). 

De manager RB is de leidinggevende van de locatiemanager. 

De locatiemanager De Wedert is direct verantwoordelijk voor de aansturing van het team zweminstructeurs, kassières, toezichthouders, sport toezichthouders en horecamedewerkers en het (ingehuurde) team schoonmaak. 

Technisch onderhoud en verhuuradministratie/contractbeheer vallen niet direct onder de primaire verantwoordelijkheid van de locatiemanager De Wedert. Deze zijn ondergebracht bij het team Ruimtelijk Beleid cluster vastgoed van de gemeente Valkenswaard. D

 

it vraagt van de locatiemanager een helikopterview, inzicht om multidisciplinair te denken en handelen en een goed gevoel voor afstemming en informatiebehoefte binnen de verschillende teams/functionarissen en ondersteunende teams. 

 

Uitgangspunten van deze functie. 

a. Je bent het visitekaartje van de Wedert, een gerenoveerd binnenbad, een nieuwe Sporthal, een horecavoorziening en een seizoensgebonden buitenbad. 

b. Je bent verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van de accommodatie: exploitatie, administratie, commerciële acties, beheer van de accommodatie, operationele uitvoering en je geeft functioneel leiding aan de medewerkers van de Wedert (vast ca 6fte, flexibel ca 10 fte). 

c. Je motiveert jouw team en zorgt voor een prettig werkklimaat. 

d. Je bent verantwoordelijk voor de financiële exploitatie en onderzoekt en implementeert mogelijkheden om de exploitatie te verbeteren. 

e. Je neemt de verantwoordelijkheid om met de gebruikers van de accommodatie tot een optimaal gebruik te komen van de accommodatie, zoekt samenwerking op en vertegenwoordigt daarin de belangen van de gemeenten en verenigingen. 

f. Je draagt bij aan het ontwikkelen en exploiteren van de sport-horeca voorziening voor gebruikers en sport gerelateerde activiteiten. 

g. Je verzorgt de inkoop en het contract beheer van de accommodatie. 

 

Er wordt op dit moment een Business Case de Wedert uitgewerkt. Binnen deze Business Case die extern maar wel in samenwerking met interne stakeholders wordt uitgevoerd worden een 10-tal maatregelen nader bezien. Het doel van deze Business Case is het maatschappelijk rendement te verbeteren. 

De locatiemanager heeft zitting in de werkgroep. 

 

Resultaatgebieden en belangrijkste kernactiviteiten 

3.1. Het maximaliseren van de financiële en commerciële prestaties (exploitatie) van de Wedert teneinde een optimale bijdrage te leveren aan het (maatschappelijk) rendement van de organisatie en langdurige klantrelaties tot stand te brengen, respectievelijk te behouden. 

Belangrijkste kernactiviteiten 

• Het maximaliseren van de opbrengsten van de accommodatie(s) met minimaal noodzakelijke kosten. 

• Het (tussentijds) rapporteren van afwijkingen aan teammanager RB. 

• Het uitvoering geven aan de financiële (deel) processen en administratie conform de richtlijnen. 

• Het afhandelen en minimaliseren van klachten, indien noodzakelijk in overleg met de gemeentelijk opdrachtgever. 

• Het onderhouden van dagdagelijkse contacten met klanten en opdrachtgevers. 

• Het mede volgen van ontwikkelingen en benutten van kansen in de markt. 

• Het opvolging geven aan de missie en visie van het sportbeleid & sportakkoord in Valkenswaards. 

• Het organiseren en (laten) begeleiden van leveranciers en partijen die contractuele verplichtingen hebben in het onderhoud en beheer van de accommodatie. 

 

3.2. Operationeel: Het zorgdragen voor een optimaal georganiseerde bedrijfsvoering binnen de bestaande overeenkomsten, ten einde een maximale bijdrage te leveren aan de doelstelling van de totale organisatie. 

Belangrijkste kernactiviteiten 

• Binnen de openstelling van de accommodatie zorgdragen voor een efficiënte en effectieve roostering i.s.m. medewerkster verhuur. 

• Initiatieven ontplooien t.b.v. een optimale beheersing van de energiekosten. (i.s.m. cluster vastgoed). 

• Het leveren van een bijdrage bij het ontwikkelen en exploiteren van de sport-horeca voorziening voor gebruikers en sport gerelateerde activiteiten. 

• Het als een goed ‘huismeester’ toezien op het (dagelijks) onderhoud en gebruik van de accommodatie(s) en al het materiaal binnen de accommodatie(s) conform wet- en regelgeving. (i.s.m. cluster vastgoed). 

• Het zorgdragen voor een schone accommodatie, personeelsplanning van het schoonmaakteam, opstellen van werkplannen schoonmaak, beheer schoonmaakmiddelen en materiaal, controle op uitvoering en behalen van goede keuringsresultaten. 

• Het zorgdragen voor een optimale organisatie van De Wedert door middel van efficiënte en effectieve werkprocessen (Lean) binnen de kaders van de van toepassing zijnde overeenkomsten, waar nodig in afstemming met teammanager Ruimtelijk Beleid. 

• Het toezien op juiste en tijdige verwerking van alle administratieve (deel) processen, conform de vastgestelde richtlijnen. 

• Het toezien op uitvoering van alle activiteiten conform het kwaliteits-, arbo-, veiligheid- en milieubeleid en het behalen en behouden van alle benodigde certificaten zoals ‘Veilig&Schoon’. 

• Voorstellen doen tot het kopen van producten en diensten conform het inkoopbeleid (inkooprichtlijnen en raamovereenkomsten) van de gemeente Valkenswaard. • Het opstellen van activiteitenplannen, lesplannen en schoonmaakschema’s. 

• (door) Ontwikkeling van nieuwe producten, waarbij landelijke trends en ontwikkelingen vertaald worden naar de lokale situatie. Hierbij dienen allianties te worden aangegaan en verbinding gelegd te worden met maatschappelijke en commerciële organisaties, innovatief in algemene zin. 

 

 

Jij brengt mee:

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie. 
  • Competenties: Daadkrachtig, Gelijkwaardig, Empatisch en Oplossingsgericht, Integriteit, Klantgericht, Samenwerken, Motiveren, Ondernemend, Verantwoordelijk, Commercieel, Proactief.
  • Overig: Kennis van zwemlesplan, toezichtplan, calamiteiten- en ontruimingsplan, EHBO/BHV, financiële kennis en analytisch vermogen, verklaring omtrent gedrag.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten