Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance locatiecoordinator opvang vluchtelingen (zzp)

Posted Jun 24, 2022
Project ID: YIS 9116755
Location
Boxtel , Noord-Brabant
Duration
1 jaar
(Jul 8, 2022 - Jul 1, 2023)
Hours/week
20 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jun 30, 2022 11:00 AM

Startdatum: zo snel mogelijk

Einddatum: 1-7-2023 (bij gebleken geschiktheid grote kans op verlenging of overname door MGD)

Urenomvang: 20 uur per week

Functieschaal: 9

Sluitingsdatum: 30-6 om 11.00 uur (let op: geschikte kandidaten worden meteen bij binnenkomst voorgesteld bij opdrachtgever).

Thuiswerken: Nee, voor deze functie wordt van je verwacht dat je op de locatie aanwezig bent waar vluchtelingen worden opgevangen. Die zijn in de gemeente Boxtel en/of St Michielsgestel. 

 

Kandidaten hoeven geen gemeentelijke ervaring te hebben.

We zijn op zoek naar mensen die bijvoorbeeld een coördinerende rol bij GGZ teststraat hebben gehad, of vergelijkbaar.

 

De gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel zijn samen druk bezig met de opvang van (Oekraïense) vluchtelingen. De eerste vluchtelingen zijn gearriveerd. Zowel in de door de gemeenten (tijdelijk) georganiseerde opvang, als bij particulieren die hun huis openstellen. De eerste (crisis)opvang is geregeld en wij gaan nu naar een nieuwe fase waarin meer structurele opvang en sociale faciliteiten geregeld moeten gaan worden in samenwerking met welzijnsorganisaties. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig.

 

MijnGemeenteDichtbij    

MijnGemeenteDichtbij is de werkorganisatie voor de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel. We zijn met ongeveer 450 collega’s. Onze missie is om bij te dragen aan goed leven en werken in deze twee gemeenten. Dit doen we door te werken mét onze inwoners in plaats van vóór onze inwoners. Zo spelen we innovatief en flexibel in op de veranderingen in de samenleving.

Hierbij werken we vanuit onze drie kernwaarden passie, verbinden en vernieuwen. Daarnaast kennen we drie algemene competenties die voor iedereen binnen onze organisatie gelden, namelijk veerkracht, integraal werken en digitaal vaardig. 

 

Wat ga je doen? 

Jij levert een persoonlijke bijdrage door breed inzetbaar te zijn en in te springen waar nodig voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne.

Je helpt mee met de inrichting van nieuwe locaties voor vluchtelingen. En je bent aanspreekpunt op de locatie voor gemeentelijke taken wat betreft werk, onderwijs, kinderopvang en zorg.

Je helpt de vluchtelingen met de juiste wegen te bewandelen en aan de juiste formaliteiten te voldoen. Je organiseert samen met de gemeente de ideale route naar werk, onderwijs, medische zorg en activiteiten. Je werkt daarin nauw samen met onze vrijwilligersorganisaties. Ook ben je aanspreekpunt voor alles wat met de faciliteiten in en buiten het gebouw te maken heeft.

De projectleider is je leidinggevende. 

 

 

Wie ben jij?

Samen staan we continu in ontwikkeling en verwachten we veel van elkaar om de huidige én toekomstige maatschappelijke uitdagingen aan te gaan.

Daarvoor hebben we het volgende van je nodig: 

Je bent een projectmedewerker met bij voorkeur leidinggevende of coördinerende ervaring, die breed inzet baar is en wil investeren in zichzelf. 

Een resultaatgerichte, proactieve en ondernemende persoon, die goed kan improviseren, want geen dag is hetzelfde. En die bovenal heel leergierig is en zichzelf in hoog tempo wil ontwikkelen.

Je krijgt de kans veel te zien en te doen, maar we verwachten ook veel van je. Er ligt een uitdaging op een maatschappelijk actueel thema.

 

•   Je hebt een afgeronde opleiding op Hbo-niveau, bij voorkeur in een Facilitaire richting of Hospitality

•   Je kunt gestructureerd werken en laat je niet gek maken

•   Je bereikt resultaten door prettige communicatie op alle niveaus en een nauwe samenwerking met veel verschillende collega’s

•   Je bent organisatiebewust en werkt zelfstandig

•   Je insteek is pragmatisch, no-nonsense

•   Je hebt affiniteit met sociaal-maatschappelijke thema’s en wil graag hieraan een bijdrage leveren

 

 

Similar projects

+ Search all projects