Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance lid regieteam zonnepark Wintelre (zzp)

Posted Aug 17, 2022
Project ID: YIS 9119489
Location
Eersel , Noord-Brabant
Duration
6 maanden
(Sep 5, 2022 - Mar 1, 2023)
Hours/week
2 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 2, 2022 4:00 PM

Start: 1/9

Eind: nog niet duidelijk

Uren: het gaat om piekwerkzaamheden, wanneer er een rapport beoordeeld moet worden zal dit meer zijn en andere weken nihil

Schaal: 11

 

Als lid van het regieteam voor het Zonnepark Wintelre beoordeel je vanuit je eigen expertise principeverzoeken. 

Deze verzoeken zijn ingediend na de openstelling van een gebied ten noorden van Wintelre met de mogelijkheid om hier grootschalig zonne-energie te gaan opwekken. 

De principeverzoeken moeten nu door het regieteam worden getoetst aan het beleid voor grootschalige zonne-energie en het onderliggende toetsingskader. Daarbij zijn adviezen voor de verdere uitwerking van de verzoeken ook van harte welkom.

 

Verder in het traject blijft jouw expertise gewenst om bijvoorbeeld nieuwe versies te beoordelen of om het college van B&W van Eersel inhoudelijk te adviseren bij besluitvorming over de principeverzoeken. 

 

Jij neemt mee:

Voor het regieteam zoeken we experts op het gebied van landschapsinrichting, participatie, ecologie en businesscases. Het regieteam is gelieerd aan de teams Duurzaamheid en Ruimte, maar werkt onafhankelijk. Het regieteam komt in ieder geval één keer fysiek in Eersel samen aan het einde van september en daarna op basis van noodzakelijkheid en in overleg. 

Similar projects

+ Search all projects