Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Learning & Development Specialist (zzp)

Geplaatst 20 apr. 2022
Project ID: YIS 9113013
Plaats
Nieuwerkerk aan den IJssel
Uren
20 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 jun. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum 1 juni 2022

Duur opdracht: tot eind van het jaar, met optie tot verlenging.

Aantal uur per week: 20 (16 is bespreekbaar)

Schaal: 10 cao gemeenten

Het is mogelijk om gedeeltelijk vanuit huis te werken. 20 uur dient op andere dagen dan de vrijdag te worden gemaakt t.b.v. samenwerking in het team.

Goede kandidaten worden voorgedragen bij binnenkomst.

Je te beschikken over eigen telefoon en laptop.

 

Heb je een passie voor leren en ontwikkelen en wil je ons graag helpen dit verder vorm te geven binnen de Gemeente Zuidplas? Ga je de uitdaging aan om van onze groeiende organisatie ook een lerende organisatie te maken? Lees dan snel verder! Want dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Zuidplas: de gemeente die je laat groeien!

Zuidplas is een fusiegemeente die bestaat uit de dorpen Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. We bestaan pas 11 jaar, en net als een echte tiener groeien we hard. Dat biedt kansen: in je dagelijks werk én voor je carrière. Door onze ligging tussen Rotterdam en Gouda kun je jezelf ook aan grootstedelijke vraagstukken wagen. En de regio Midden-Holland waarin we ons bevinden, is eigenlijk een soort Nederland in het klein. Met een interessant speelveld, zowel politiek als geografisch.

 

Zuidplas groeit de komende jaren flink in inwoneraantal en daarmee ook in het aantal collega’s in de organisatie. We staan voor uitdagende opgaven en passen onze werkwijze aan de vragen vanuit de samenleving aan. Om aan te sluiten op die ontwikkelingen is op interactieve manier een concernplan Zuidplas Groeit! en veranderplan gemaakt, inclusief een nieuwe organisatievisie voor Zuidplas. De organisatieontwikkeling heeft als stip op de horizon de hoofdopgaven: Opgavegericht, Zelforganiserend, Slagvaardig en Wendbaar en is nog in volle gang.

 

Het team HR is bezig met een mooie groei. Een jong team dat hard aan het werk is met verschillende projecten. 

Zo zijn we o.a. druk met de uitwerking en vertaling van ons concernplan Zuidplas Groeit!, zetten we de drijfverentest Real Drives in als onderdeel van persoonlijke- en teamontwikkeling en hebben we een start gemaakt met het verder professionaliseren van onze Zuidplasacademie. Ook kijken we, samen met een vertegenwoordiging van medewerkers, wat onze organisatie nodig heeft om, om te gaan met de groei en organisatieontwikkeling. Hoe zorgen we er bijvoorbeeld voor dat we opgavegericht, zelforganiserend, slagvaardig en wendbaar aan de slag zijn en hoe maken we dit succesvoller door van elkaar te leren? 

 

Hoe zorgen we ervoor dat de Gemeente Zuidplas nog meer veranderd in een lerende organisatie? Hoe kunnen we onze Zuidplasacademie verder professionaliseren richting een ontwikkelhuis?

Hoe maken we de vertaling van onze organisatiedoelen naar organisatiebrede en individuele leerdoelen? Zomaar een paar belangrijke vragen waar we bij de gemeente Zuidplas een antwoord op willen vinden.

 

Als adviseur leren en ontwikkelen begeleid je onder regie van één van de HR Business Partners het proces van leren en ontwikkelen. Je werkt nauw samen met alle HR Business Partners, het management en de medewerker die de administratieve ondersteuning biedt voor de Zuidplasacademie. Je zet jouw kennis, kunde en passie in om de ontwikkelkracht van onze collega’s te versterken.

 

Je (dagelijkse) activiteiten bestaan onder meer uit:

·       Het opstellen van een jaarlijks centraal opleidingsplan.

·       Het huidige aanbod van de Zuidplasacademie bekijken en daar waar nodig aanpassen in een passend ontwikkelaanbod.

·       Meedenken over en implementeren van leermethodieken en leerpaden.

·       Selecteren en inkopen van opleidingen, cursussen, trainingen en online tools, indien van toepassing in samenspraak met de inkoopadviseur(s).

·       Het maken van e-learnings.

·       Het stimuleren van leren en ontwikkelen binnen Zuidplas.

De proces en -administratieve kant van leren en ontwikkelen actualiseren en verder ontwikkelen. 

 

Jij neemt mee:

·       Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau, het liefst richting Opleidingskunde of Onderwijskunde;

·       Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in het werkveld van Leren en Ontwikkelen;

·       Ervaring met het werken met een LMS-systeem;

·       Passie voor training en ontwikkeling;

·       Proactief, gestructureerd en oplossingsgericht;

·       Je bent goed in staat te verbinden met de diverse stakeholders.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten