Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance lead front-end developer (zzp)

Geplaatst 19 jan. 2023
Project ID: YIS 9127092
Plaats
Utrecht, Utrecht
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 25 jan. 2023
Einde: 18 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 jan. 2023 13:00

Belastingdienst B/cao

Startdatum inzet: 18-1-2023

Uren per week: 36,00

Standplaats: Utrecht

Max tarief: € 80,00


Samen bouwen we vanuit Utrecht aan het design system voor alle webapplicaties en leveren we regelmatig een nieuwe productversie op. Thuiswerken is eerder regelmaat dan uitzondering, we zijn van mening dat de kantoordag van toegevoegde waarde moet zijn. Je faciliteert en bent de kartrekker van het Frontend Chapter dat bestaat uit 15 tot 20 frontend developers, waarbij je collega's coacht, motiveert en inspireert. Soms werken zij ook met andere tooling. En je gaat aan de slag met het bouwen en verder ontwikkelen van generieke en toegankelijke web componenten.


Binnen dit team houden we van uitdaging, initiatief en innovatie. Je ontvangt feedback en voorziet je collega’s hiervan op een coachende wijze. Je bevordert de onderlinge kennisoverdracht, initiatief en innovatie, en bent een inspiratiebron voor anderen. En je schakelt met de product owner, scrum master, designers en testers om samen een zo goed mogelijk resultaat te leveren. Bovendien denk je mee over de strategie van software development bij de Belastingdienst en werk je samen met de leads van andere disciplines en projecten. Door veel samen te werken creëren we eenheid in onze online diensten en geven we de burger en ondernemer de beste digitale ervaring.

Achtergrond opdracht

Meewerken aan de verbetering van de digitale ervaring voor burgers en bedrijven? Kom dan meewerken aan het design system van de Belastingdienst, en draag actief bij aan de toegankelijkheid en herkenbaarheid van onze digitale diensten. Als onze lead front-end developer begeleid je collega’s om daar applicaties voor te ontwikkelen.


Functie-eisen:

  • HBO werk- en denkniveau

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als frond-en developer

  • Je hebt ervaring met CI/CD-tooling zoals Open Shift, Jenkins, Git of Sonar Qube

  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen met Angular en webcomponenten

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als frond-en developer

  • Nederlandstalig

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten