Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance lead business intelligence (zzp)

Posted Feb 13, 2023
Project ID: YIS 9128480
Location
Groningen , Groningen
Duration
4 maanden
(Apr 3, 2023 - Jul 31, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
0 - 95 €/hr
Application Deadline: Mar 29, 2023 1:00 PM

Startdatum: zsm

Duur: interim in eerste instantie tot de zomer

Inzet: 32-36 uur per week

Schaal 10/11 CAO HBO

Max tarief: € 90,00

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Slimme digitale systemen verzamelen en analyseren continu grote hoeveelheden data. Daarmee leveren ze nieuwe informatie die ons leven en werk op nog niet voor te stellen manieren gaan veranderen. De Hanzehogeschool en de Stafdienst Informatisering zijn volop bezig om meer datagedreven te gaan leren & werken. Wil jij je bijdrage hieraan leveren en heb je een passie voor data en het oplossen van uitdagende puzzels? Wij zijn op zoek naar een Lead Business Intelligence.

Als Lead Business Intelligence ga je een cruciale rol spelen in het (door)ontwikkelen van essentiële sturingsinformatie voor onze hele organisatie. Denk hierbij aan indicatoren op het gebied van onderwijs en student, financiën, en organisatorische fitheid en bedrijfsvoering. Je vindt oplossingen voor technische en functionele vraagstukken, programmeert en bent in staat om data te interpreteren. Bij het bouwen begrijp je welke variabelen relevant zijn en aan welke knoppen je kunt draaien. Je ontwikkelt gebruiksvriendelijke eindproducten die makkelijk geaccepteerd worden binnen de organisatie. In overleg kun je ook gevraagd worden om andere werkzaamheden te verrichten, zoals het begeleiden van stakeholders bij de uitrol van een nieuwe functionaliteit of het testen hiervan. Ook neem je deel aan projecten zoals de totstandkoming van een nieuw dataplatform en ben je actief betrokken bij de gebruikersorganisatie. Daarnaast adviseer je de manager Data & Applicaties voor onderwerpen zoals datagovernance en de roadmap datagedreven leren & werken.

Functie-eisen:

  • Minimaal een afgeronde bedrijfskundige, economische of ICT HBO/WO-opleiding.

• Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden.

• Aantoonbare werkervaring in de rol van (senior) ontwikkelaar, bij voorkeur in een grote dynamische werkomgeving.

• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Lead BI rol in een grote organisatie.

• Ervaring met inrichten, onderhouden en ontwikkelen op basis van Azure.

• Kennis van database structuren en dimensioneel modeleren.

• Minimaal 3 jaar ervaring als BI ontwikkelaar, gedegen kennis van T-SQL, DAX en Power BI. Ervaring met Visual Studio en Analysis Services is een pré.

• Ervaring met dataplatformen is een pre.

Similar projects

+ Search all projects