Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance kwartiermaker vergunningverlening, toezicht en handhaving (zzp)

Posted Sep 5, 2022
Project ID: YIS 9120262
Location
Bladel, Noord-Brabant
Timeline:
8 months
Starts: Oct 3, 2022
Ends: May 31, 2023
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 15, 2022 12:00 PM

Startdatum: 03-10-2022

Einddatum: 31-05-2023

Werklocatie: Bladel.

Aantal uren per week: 24 - 32

Aantal dagen per week: 3 of 4

Richtlijntarief: 66 euro per uur - je bent echter vrij om een tarief te bepalen dat recht doet aan jouw kennis en vaardigheden.

Deze functie wordt grotendeels bij de gemeente uitgevoerd. Thuiswerken kan, maar beperkt en in overleg.

 

 

Wegens de komst van de omgevingswet en de terugkeer van de VTH taken in onze organisatie is er plaats voor een:

Kwartiermaker Vergunningverlening, toezicht en handhaving

 

Over de organisatie…

We zijn een organisatie met weinig hiërarchische lagen en korte lijnen met het bestuur. De organisatie bestaat uit ongeveer 100 medewerkers verdeeld over twee afdelingen. Het ontwikkelen van nieuwe initiatieven wordt gestimuleerd en er is een open cultuur waarin samenwerken vanzelfsprekend. Je kunt hier zijn wie je bent en er wordt vanuit het management ingezet op het maximaal benutten van ieders vaardigheden.

 

Kruip in de huid van…

Als kwartiermaker VTH zorg je voor de implementatie van de VTH keten in onze organisatie. De taken zijn nu ondergebracht bij een regionale uitvoeringsorganisatie. Vanwege de komst van de omgevingswet en de nieuwe beleidsontwikkeling die dit met zich meebrengt is de strategische keuze gemaakt om het uitvoerende gedeelte van de VTH taken opnieuw te integreren in  de gemeentelijke organisatie. 

Op beleidsniveau zijn al een aantal belangrijke stappen gezet om te komen tot een Bladelse invulling van de omgevingswet. Dit betekent dat de taken vanuit de regionale uitvoeringsorganisatie weer moeten landen in onze eigen organisatie. De totale omvang van deze taken omvat ongeveer 11 fte. Het inpassingsproces wordt afgerond in de maand september.

Gemeente Bladel zoekt een kwartiermaker die deze ontvlechting en invlechting kan begeleiden in de periode oktober 2022- mei 2023. 

We zoeken iemand met inhoudelijke kennis van de VTH keten en de omgevingswet die tevens ervaring heeft met verandermanagement en/of organisatie-inrichting. 

De periode tot 1 januari zal voornamelijk in het teken staan van het ontvlechten en het voorbereiden op de overdracht per 1 januari. Deze voorbereidende activiteiten zijn gericht op het creëren van een volledig operationeel kader voor de VTH keten waarbinnen gewerkt kan worden per 1 januari. Na 1 januari ligt de nadruk op het bevorderen integrale samenwerking tussen de beleidsvelden in eigen huis en het begeleiden van de nieuwe manier van werken met de ketenpartners en de omgeving. Voor de begeleiding van dit traject zoeken we een kwartiermaker die enthousiasme uitstraalt, vertrouwen wekt en mensen weet te binden.

 

Jij: 

  • Is organiseren en veranderen echt jouw ding?
  • Hou je ervan om nieuwe dingen te creëren? 
  • Ben jij een expert op het gebied van VTH? 

 

We matchen als…

Onderstaande checklist vinden we erg belangrijk. Kun je alles afvinken?

-       Je hebt kennis van zaken op het gebeid van de VTH keten en de omgevingswet;

-       Je hebt ervaring met het begeleiden van organisatieverandertrajecten bij een gemeente

-       Je hebt een klantgerichte houding en zoekt graag naar oplossingen;

-       Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling;

Similar projects

+ Search all projects