Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance kwartiermaker RO (zzp)

Geplaatst 10 mrt. 2023
Project ID: YIS 9130024
Plaats
Alblasserdam, Zuid-Holland
Uren
36 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 21 mrt. 2023
Einde: 30 nov. 2023
Tarief
85 - 113.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 20 mrt. 2023 12:00

Start: z.s.m.

32 - 36 uur per week

Duur: 9 maanden. Er is zeker een mogelijkheid dat de opdracht verlengd kan worden.

Richttarief: schaal 12, €113,50

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Op zoek naar een nieuwe opdracht als Kwartiermaker? Bij de gemeente Alblasserdam hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

De opdracht waar je als kwartiermaker mee aan de slag zal gaan de komende 9 maanden is dat je zorgt dat het team in staat is om op een professionele manier integraal samen te werken aan de opgaven. Hiermee geef je het team een impuls voor eigenaarschap waardoor de aankomende teamleider invulling kan geven aan de coachende rol. Daarnaast kan je gevraagd worden om ene inhoudelijke bijdrage te geven aan ruimtelijke projecten.

Voor deze opdracht betekent dit dat je:

•            Een sterke teamleider bent die zowel resultaatgericht is als zorgt voor een plezierige en professionele werkomgeving en sfeer.

•            Leiding geeft aan én medewerkers coacht. Je voert goede gesprekken en maakt ontwikkelafspraken in relatie tot de persoon en functie(-vereisten); je coacht en verbindt jouw teamleden door er voor ze te zijn. Stimuleert de teamontwikkeling, prestatieverbetering en het regelend vermogen van het team. Geeft vertrouwen en ruimte om te leren en te innoveren;

•            Zorgt – vanuit helicopterview – voor focus en prioritering en dat je de algehele werkverdeling van het team bewaakt. Zo maak je de capaciteit voor de inzet mogelijk. Dit alles in goede afstemming met de afdelingshoofd RMO;

•            Fungeert als (generiek) klankbord voor de medewerker, procesgericht meedenkt zonder de inhoud of actie over te nemen. Spiegelt, bevraagt en stimuleert het innemen van een ander perspectief; Je bent sparringpartner op inhoud en geeft tegelijkertijd ruimte aan de teamleden.

•            Initieert , regisseert en bewaakt opdrachten en projecten. Delegeert verantwoordelijkheden en maakt afspraken over terugkoppeling;

·              Mogelijk een aantal ruimtelijke projecten oppakt als dossierhouder.

Wat neem je mee?

•            HBO/WO werk- en denkniveau met inhoudelijke RO ervaring en ervaring als teamleider;

·               Bestuurlijke sensitiviteit en je bent omgevingsbewust;

•            Coachende vaardigheden;

•            Regisseren (van processen en projecten).

Waar is de opdracht?

Organisatie

Alblasserdam heeft ruim 20.000 inwoners. Het is een bedrijvig en karaktervol dijkdorp met een krachtig arbeidsethos. Er is een sterke sociale gemeenschapszin met een levensbeschouwelijke diversiteit. Alblasserdam is onderdeel van het strategisch belangrijke Drechtstedengebied en ligt in het poldergebied Alblasserwaard. De gemeente Alblasserdam werkt nauw samen met haar inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties aan een duurzaam en prettig woon-, werk- en leefklimaat.


De ambtelijke organisatie van Alblasserdam bestaat uit ruim 90 vaste medewerkers. Daarnaast worden wij ondersteund door de medewerkers van de Service Gemeente Dordrecht (SGD), en Dienstverlening Drechtsteden voor ondersteunende taken en publiekszaken. Onze organisatie is klein maar krachtig. De lijnen zijn kort, de sfeer is goed en er wordt hard gewerkt.


We willen als organisatie graag toekomstbestendig blijven en investeren daarom ruimhartig in de ontwikkeling van onze medewerkers. Ook besteden we veel aandacht aan vitaliteit. In ons recent geheel gerenoveerde gemeentehuis hebben we naast een modern kantoorgedeelte ook een werkcafé en sportruimte. We geloven in samenwerken, zowel met elkaar als met onze inwoners, bedrijven en maatschappelijke partners. Samen kom je verder!


Wie zijn wij?

Je komt te werken binnen de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling. Binnen de afdeling kom je terecht in het team Ruimtelijke Ontwikkeling dat bestaat uit circa 15 ervaren vaste medewerkers en circa 5 externe projectleiders. Er wordt gewerkt in verbinding met andere teams, de regio Drechtsteden, de regio Zuid-Holland Zuid en andere externe partijen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten