Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance kwartiermaker inbesteding schoonmaak (zzp)

Posted Nov 11, 2022
Project ID: YIS 9123750
Location
Groningen, Groningen
Timeline:
6 months
Starts: Nov 21, 2022
Ends: May 11, 2023
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown

Startdatum: zsm

Duur: tm eind 2023

Inzet: 0,4 fte start- daarna 1 fte

Schaal 12, CAO Gemeenten

 

De gemeente Groningen zoekt een kwartiermaker binnen het project Inbesteding Schoonmaak voor de periode t/m december 2023. Oplopend 0,4 tot 1 fte.

 

Wat je onder andere van de functie kunt verwachten:

De schoonmaak wordt nu door een commerciële partij uitgevoerd. De gemeente wil dit echter weer zelf gaan organiseren. Als kwartiermaker is het jouw taak om de schoonmaakorganisatie binnen de gemeente in te richten. Het is dus belangrijk dat je specifieke kennis en kunde hebt als het gaat om het opzetten en aansturen van schoonmaakorganisaties. Ervaring met inbesteding is een pré. Je begint met het inrichten van de schoonmaakorganisatie en eindigt met de overdracht van de opgebouwde schoonmaakorganisatie naar het toekomstige management binnen de afdeling Facilitaire Services en Huisvesting. Je bent dus ook verantwoordelijk voor het inrichten van de nieuwe processen binnen de afdeling. Om dit te realiseren is het belangrijk dat je je bewust bent van de gevolgen van jouw beslissingen in de organisatie en dat je communicatief vaardig bent. En daarnaast nodigen wij jou graag uit om te komen met creatieve oplossingen om deze overgang soepel te laten verlopen. De gemeente heeft namelijk geen ervaring met een dergelijk traject.

 

Om deze transitie met goed gevolg af te ronden behoren tot jouw taken ook het organiseren van intakegesprekken met schoonmakers en het ondersteunen bij de werving van nieuwe schoonmakers. Maar ook het inventariseren van welke methode het meeste geschikt is om de kwaliteit van het schoonmaakwerk te bepalen. Het is dan ook van belang dat jij zorgvuldig werkt, hoge eisen stelt aan het werk en dat je actief bezig bent met het behalen van de doelstellingen.

 

Overige verantwoordelijkheden die je hebt:

- maandelijkse voortgangsrapportages aanleveren;

- archiveren van de belangrijke documenten binnen de transitie in het projectarchief;

- inventariseren van de huisvestingsvereisten;

- het inrichten van het beheer van schoonmaakbenodigdheden;

 

Functievereisten:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis en kunde over het opzetten en aansturen van schoonmaakorganisaties
  • Ervaring met inbesteding is een pré
  • Communicatieve vaardigheden
  • Je werkt zorgvuldig en bent resultaatgericht

Similar projects

+ Search all projects