Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance kwartiermaker- gedelegeerd ambtelijk opdrachtgever projecten (zzp)

Geplaatst 16 okt. 2024
Project ID: YIS 9167954
Plaats
Lelystad
Uren
20 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 11 nov. 2024
Einde: 31 mei 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 okt. 2024 12:00
  • Benodigde devices (mobiel/laptop) worden niet verstrekt door de opdrachtgever.

  • Gedurende deze opdracht en de verlengingen daarvan is er geen indexatie mogelijkheid (contractueel vastgelegd), de kans dat de opdracht wordt verlengd is aanwezig, houdt daarmee rekening bij het aanbieden van het all-in tarief.

Startdatum: half november

Einddatum: 6-12 maanden eventueel optie voor verlenging

Aantal uren week: 16-20 uur per week.

Inschaling: 12 Cao Gemeenten

Sollicitatiegesprekken zijn op: 30-10-2024

Gemeente Lelystad


Kwartiermaker, gedelegeerd ambtelijk opdrachtgever projecten.

Functiebeschrijving

Lelystad kent drie ontwikkel programma’s (zuiderC, Waterfront en hart van de stad) en twee themaprogramma (energie transitie en natuur). Daarnaast kent de gemeente Lelystad verschillende projecten die onder het ambtelijk opdrachtgeverschap vallen van de teamleider projectmanagement, om de noodzakelijke kwalitatieve borging te organiseren de huidige span of controle te verlichten zijn we de rol van gedelegeerd ambtelijk opdrachtgever aan het verkennen en positioneren.

Het team projectmanagement is integraal verantwoordelijk voor de verschillende gebiedsontwikkelingen binnen de gemeente Lelystad. Het ambtelijk opdrachtgeverschap voor de verschillende projecten, (niet horende bij een programma) zijn gecentraliseerd binnen team projectmanagement. 

De rol van kwartiermaker is het verder verkennen en (afhankelijk van de besluit momenten) positioneren van de rol van gedelegeerd ambtelijk opdrachtgever. Je hebt oog voor het proces om dit (structureel) te realiseren en het op een passende manier in te richten in de organisatie. Daarnaast ben je ondersteunend (gedelegeerd opdrachtgever) voor een aantal te benoemen projecten en/ of ontwikkelingen. Daarmee fungeer je als schakel tussen het bestuur, ambtelijk opdrachtgever, marktpartijen en de ambtelijke organisatie. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de teamleider projectmanagement. 

Functie eisen: 

  • Een afgeronde WO-opleiding.

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie, binnen een gemeentelijke of (semi) overheidsorganisatie.

  • Ervaring met en passie voor met managen van complexe vraagstukken.

  • Je hebt niet alleen oog voor de inhoud, maar ook voor de mens. 


Competenties

  • Bestuurlijke en politieke sensitiviteit.

  • Reflectief en analytisch vermogen met inzicht in gevolgen.

  • Doorzettingskracht.

  • Organisatiegericht.

  • Besluitvaardigheid.

  • Gedreven, innovatief en inspirerend

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten