Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance kwaliteitsmedewerker zorg & welzijn (zzp)

Geplaatst 8 dec. 2022
Project ID: YIS 9125209
Plaats
Almere, Flevoland
Uren
32 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 14 dec. 2022
Einde: 7 apr. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 dec. 2022 13:00

Startdatum: 02-01-2023

Duur opdracht: 4 maanden met kans op verlenging

Aantal uren week: 32 uur

Inschaling: <schaal> 9-10

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Je bent een daadkrachtige, ervaren en flexibele kwaliteitsmedewerker. De sociale wetgeving, en dan met name die op het gebied van de Wmo en de Jeugd, kent voor jou geen geheimen en je bent goed ingevoerd in de uitvoeringspraktijk op het gebied van de Wmo en de Jeugd. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Zorg en Welzijn binnen gemeentes. Zodat je in staat bent om verbindingen te leggen tussen de verschillende werkvelden binnen het sociaal domein. Je weet een brug te slaan tussen beleid en uitvoering. Op basis van je kennis van de Wmo en de Jeugd ben je in staat om medewerkers constructieve feedback te geven. Samenwerking en integraal denken en handelen staat in jouw werk centraal. Je hebt een duidelijke visie over kwaliteit en bent proactief in de aanpak hiervan. Je beschikt over analytisch vermogen, organisatie- en coachtalent, een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en je hebt een zakelijke, flexibele en klantgerichte houding.

Aandachtsgebieden:

Verhuisprotocol: Verhuis protocal opstellen, komen tot een duidelijk verhuisprotocol voor zowel de backoffice als de JGZ. 

 

WMO-casussen bespreken met JGZ: De aansluiting/ overdracht/ samenwerking tussen WMO en jeugdhulp binnen één gezin verloopt niet voldoende efficient. Aan de hand van verzamelde casussen moet dit samen met de JGZ en later ook met WMO-consulent(en) verder uitgewerkt worden. Hoe gaan we ervoor zorgen dat men elkaar weet te vinden en proces kan worden versnelt.


JGZ-route aanmelden tot beschikken: Met de beleidsadviseur JGZ route bespreken en optimaliseren.

 

Kwaliteitscontrole JGZ

Je gaat werken bij het team Kwaliteit binnen Zorgen en Welzijn van de gemeente Almere. Binnen deze afdeling zijn experts werkzaam op verschillende beleidsvelden (Wmo, Jeugd, Inkomen & Participatie en Werk). Voor dit team zijn we op zoek naar een kwaliteitsmedewerker. 

  • beleid uitwerken in concrete instructies en instrumenten (formulieren, standaardbeschikkingen, etc.)

  • kwaliteitseisen en -normen ontwikkelen

  • adviseren bij het opzetten en inrichten van werkprocessen

  • procesbeschrijvingen (AO/IC) maken

  • kwaliteitscontroles uitvoeren

  • medewerkers inhoudelijk begeleiden, o.a. door het bespreken van casussen

  • je bezig houden met privacy rondom Wmo en Jeugd

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten