Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Kwaliteitsmedewerker WMO (ZZP)

Geplaatst 13 dec. 2021
Project ID: YIS 9106194
Plaats
Hellevoetsluis
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 feb. 2022
Einde: 1 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 21-12 om 10:00 uur

 

Kwaliteitsmedewerker WMO gezocht.

De inhuur is vanwege ziekteuitval voor in eerste instantie een periode van zes maanden. Diegene die is gestart heeft een andere baan gevonden en stopt per 1 juli. Dus midden juni starten bij voorkeur. De einddatum van 31-8 kan een maand opschuiven en de opdracht is voor ongeveer 30 uur per week. 20/24 is ook al mogelijk, maar bij voorkeur niet meer vanwege het budget. Er zijn geen voorkeursdagen en iemand zou minimaal bereid moeten zijn om zijn om een dag in de week naar te kantoor te komen.

 

Wat ga je doen?

Je adviseert over kwaliteitsverbetering en doet dit voor de WMO, dit kan gaan over het beleid, interne richtlijnen, werkprocessen, procedures. Daarnaast toets je rapportages en beschikkingen, initieer en participeer je in overleggen bij werkgroepen en ondersteun je bij het generen en verifiëren van management- en bestuurlijke informatie.

Je bent een van de kwaliteitsmedewerkers senioren, maar bent verantwoordelijk voor jouw eigen terrein (WMO).

 

Wie ben je?

- een medior tot ervaren kwaliteitsmedewerker met ervaring op WMO gebied. Iemand met een aantal jaar ervaring in de uitvoering en wat minder als kwaliteitsmedewerker is ook prima, mits iemand wel een jaar ervaring heeft als kwaliteitsmedewerker bijvoorbeeld.

- Op dit moment heeft de uitvoeringsorganisatie van WMO team heeft ook echt ondersteuning nodig, want er is een hoge werkdruk, dus vanuit consulenten wordt er vrij snel een beroep gedaan op de kwaliteitsmedewerker

- Er worden wat nieuwe werkprocessen ingericht, dus wat aanpassingen in werkwijzen, ervaring van deze medewerker is daarom prettig

Wat willen we terug zien op het cv: 

  • De werkervaring zoals hierboven beschreven
  • Iemand moet zo goed als direct kunnen instromen
  • De juiste werkervaring om bij voorkeur meerdere opdrachten op dit vlak gedaan binnen diverse gemeenten
  • HBO werk of denkniveau
  • Recente werkervaring belangrijker dan opleiding

 

Vacature

Must haves (knockouts)?

-       WMO ervaring (de grootste vraag ligt binnen meedenken en adviseren binnen de WMO).

 

Pre's?

-       Werkzaamheden als kwaliteitsmedewerker uitgevoerd.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten