Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance kwaliteitsmedewerker jeugd (zzp)

Geplaatst 12 jul. 2024
Project ID: YIS 9161911
Plaats
Hellevoetsluis
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 12 aug. 2024 12:00

Gemeente Voorne aan Zee

Uren per week: 36,00

Standplaats: Hellevoetsluis

Startdatum inzet: z.s.m.

Einddatum inzet: 31-12-2024, optie tot verlenging

Schaal 10

Vaste werkdagen gewenst / vereist? Voorkeur voor dinsdag/donderdag, elke inzetbaarheid is bespreekbaar (wel minimaal vanaf 32 uur) Sterke voorkeur voor 36


Mogelijkheid tot thuiswerken? Het liefst zoveel mogelijk op kantoor in contact met de medewerkers.




Dit doe je: 

Als toetser bij de gemeente Voorne aan Zee werk je met de jeugdconsulenten en het sociaalgebiedsteam (Amw, MEE, Jen O coach enz.) verdeeld over 5 sub-teams. Deze omvatten 80-100 medewerkers. Als toetser zorg jij met deze medewerkers dat er kwalitatief goede besluit en dossiervorming ligt die uniform is en loopt volgens de werkprocessen, beleid, wet- en regelgeving.

Waar geen werkprocessen liggen ben jij degene die dit signaleert richting de kwaliteitsmedewerkers, zodat deze gemaakt kunnen worden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het toetsen van een aantal kostenmaatregelen die opgelegd zijn.

De medewerkers hebben behoefte aan iemand die inhoudelijk weet waar hij het over heeft en dit aan hen kan overbrengen op een coachende manier. Geen vinger maar naast de professional staan en die in zijn kracht zetten op de punten waar deze zich moet ontwikkelen en wil ontwikkelen. Ook help je ze bij moeilijke gesprekken voorbereiden met verschillende belangen aan tafel. Waardoor de professional vertrouwen heeft in wat hij zegt en dit goed kan overbrengen. ‘Nee, dit is mijn besluit is ook een antwoord.’ Hierdoor voorkom je dat de professional niet meer verzand in de ‘eeuwige’ discussie.

Dit ben je

* HBO werk- en denkniveau (HBO SJD, HBO-V, HBO maatschappelijk werk);

* Je bent in het bezit van een SKJ-registratie of hebt deze gehad;

* Ervaring in het indiceren van jeugdzorg en voorzieningen en het toetsen hiervan;

* Iemand die openstaat voor verandering en kan functioneren in een zelfstandig team;

* Een zakelijke, kritische en collegiale werkhouding;

* Je herkent je in onze werkwaarden: - Verbindend, je weet de juiste mensen te vinden en te betrekken bij je werk en kijkt hierbij over je eigen afdeling of vakgebied heen. - Veerkrachtig, in een nieuwe jonge organisatie die aan verandering onderhevig is weet jij te bouwen en te ondernemen. - Persoonlijk, je werkt voor de inwoners en ondernemers in Voorne aan Zee;

Info over team

Team bestaat uit 12 collega’s. Het is een zelfstandig en ervaren team.  Je zal worden aangestuurd/ondersteund worden door de collega’s. Onderling wordt een werkverdeling gemaakt.



Must haves (knockouts)?

Ervaring als toetser moet duidelijk naar voren komen in CV of motivatie.

  • zelfsturend

  • iemand die initiatief toont

  • senioriteit uitstraalt en direct inzetbaar is om achterstanden weg te werken.

  • coachend medewerkers kan aanzetten tot verandering vanuit gelijk waardigheid

  • ervaring heeft met het integraal kunnen samenwerking met alle betrokken partijen en

    dit stimuleren bij andere.

  • ALLEEN KANDIDATEN DIE PER DIRECT BESCHIKBAAR ZIJN



Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten