Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance klantmanager Wmo met specifiek taakveld beschermd wonen (zzp)

Posted Mar 16, 2023
Project ID: YIS 9130343
Location
Best , Noord-Brabant
Duration
3 maanden
(Mar 27, 2023 - Jun 18, 2023)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 22, 2023 12:00 PM

Startdatum: zsm

Einddatum: 18-6-2023

Mogelijkheid tot verlenging: ja ter overbrugging naar vaste invulling van de functie

Uren: 32 uur per week

Functieschaal: 9

Tarief: passend bij kennis en werkervaring.

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst.

Ze zijn bij voorkeur op zoek naar een ervaren Wmo consulent met beschermd wonen ervaring of iemand met ruime ervaring op het gebied van begeleiding (>3 jaar).

Kandidaten met alleen oude taken of begeleiding < 3 jaar worden op verzoek van gemeente Best niet voorgesteld.Klantmanager Wmo met specifiek aandachtsveld beschermd wonen

Wat worden je taken?

De afdeling Publiekzaken is één van de 6 afdelingen binnen onze gemeentelijke organisatie. De afdeling is een belangrijke pijler in de effectieve uitvoering van het sociale domein en de dienstverlening naar de inwoners en bedrijven. Vaak zijn medewerkers van deze afdeling het eerste aanspreekpunt voor inwoners en organisaties. 

•   Als klantmanager Wmo informeer en adviseer je over voorzieningen in het kader van de WMO en je verwijst inwoners zo nodig door naar voorzieningen in de basis. Tijdens huisbezoeken bespreek je de zorgbehoefte en achterhaal je de vraag achter de vraag. Je adviseert inwoners over mogelijke oplossingen voor hun aanwezige problematiek. Hierbij houd je focus op de eigen kracht en zelfredzaamheid van inwoners en hun sociale netwerk. Je doet verslaglegging van het huisbezoek, zorgt voor relevante rapportages en beschikkingen en geeft opdrachten aan leveranciers en zorginstellingen.

•   Je doet heronderzoeken en onderhoudt contacten met leveranciers en relevante specialisten voor (medisch) advies. Je beantwoordt vragen en klachten van inwoners. Je neemt bezwaar- en beroepsprocedures in behandeling. Je signaleert, samen met de andere klantmanagers in het sociale domein, ontwikkelingen en levert input voor eventuele beleidsbijstellingen.

•   Waar nodig schaal je op en zet je voor multi-problematieken een casusregisseur in. 

Wie zoeken wij?

De organisatie, de afdeling en de vakgroep zijn volop in beweging. We zijn daarom op zoek naar een positief kritische collega, iemand die kan verbinden, reflecteren en verandervermogen heeft. Je neemt eigenaarschap, kijkt over grenzen heen en stemt af met je collega’s. 

We zoeken dan ook een enthousiaste, professionele collega:

•   je hebt een relevante HBO-opleiding afgerond

•   bij voorkeur heb je enige jaren ervaring op het gebied van Wmo begeleiding en/of beschermd wonen

•   je bent en houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied en de relevante wet- en regelgeving;

•   je hebt affiniteit met de doelgroepen van het sociaal domein;

•   je weet je communicatie aan te passen aan de toehoorder, waardoor je efficiënt en effectief werkt. Je bent overtuigend én empathisch, jouw boodschap wordt begrepen en geaccepteerd; Daarnaast heb je een klant- en resultaatgerichte houding. Je vindt samenwerken vanzelfsprekend, bent proactief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Similar projects

+ Search all projects