Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance jurist VTH (zzp)

Geplaatst 1 apr. 2022
Project ID: YIS 9112272
Plaats
Panningen
Uren
36 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 9 mei 2022
Einde: 31 jan. 2023
Tarief
0 - 90 €/uur

Startdatum 9-5-2022

Einddatum: 1-1-2023

Tariefindicatie: € 85 (Een hoger tarief in overleg, mits dat in lijn is met de kwaliteit van het cv)

Aantal uur per week 32-36

 

Gemeente Peel en Maas

Als juridisch medewerker lever je juridische expertise, toets en adviseer je over de beleidscyclus voor vergunningen- en handhavingsbeleid en onze producten. Ook lever je een bijdrage aan de juridische kwaliteit breder binnen onze organisatie. 

Je ondersteunt bij en adviseert over (ontwerp)vergunningen en stelt handhavingsbeschikkingen op. Je streeft hierbij naar het realiseren van zoveel als mogelijk doelregels. 

Je behandelt zienswijzen, bezwaar- en beroepsschriften, stelt verweerschriften en pleitnota’s op en vertegenwoordigt de gemeente in beroep- en bezwaarschriften.

 

Onze ideale kandidaat

•   Iemand, die ons vakgebied kent en de uitdagingen en ontwikkelingen die daar spelen. Complexe zaken zijn voor jou de krenten in de pap en vormen een uitdaging. Je hebt lef, passie en plezier in je werk en laat dat ook zien.

•  Een enthousiaste teamplayer, die zijn of haar advies op een uitstekende manier, zowel mondeling als schriftelijk, kan overbrengen.

• Een aanpakker, die nieuwe zaken oppakt en voorstellen doet voor verbeteringen of vernieuwingen, waardoor nieuwe wegen kunnen worden ingeslagen en nieuwe werkterreinen kunnen worden ontwikkeld. Je neemt in jouw werk weldoordacht verantwoorde risico’s en neemt het voortouw om zaken in gang te zetten of te organiseren.

•  Een creatieve medewerker, die (ook niet voor de hand liggende) alternatieven bedenkt voor het oplossen van problemen en het bereiken van onze doelen.

•  Iemand, die midden in de samenleving staat en zich bewust is van maatschappelijke en politieke ontwikkelingen of andere omgevingsfactoren. Je speelt in op deze ontwikkelingen en vertaalt deze naar het eigen werkgebied.

Beschik je over een universitair werk- en denkniveau en heb je wellicht ervaring met de omschreven taken en werkzaamheden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten