Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance jurist toezicht en handhaving (zzp)

Posted Aug 25, 2022
Project ID: YIS 9119788
Location
Asten , Noord-Brabant
Duration
6 maanden
(Sep 19, 2022 - Mar 17, 2023)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Aug 30, 2022 2:00 PM

Startdatum inzet; 19-9-2022

Einddatum inzet: 17-3-2023

Richttarief euro 57,75 geen knockout

Uren: minstens 24 uur, 3 dagen per week

 

 

Beschik jij over een gezonde dosis lef en een creatief denkvermogen? Zie jij uitdaging in het oplossen van juridische casussen en bij te dragen aan een veilig en leefbaar Asten. Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

De teams Leefbaarheid, Handhaving en Veiligheid (LHV) en Ruimte zetten zich dagelijks in voor een mooier, veiliger, leefbaarder, verkeersveiliger, groener, duurzamer en economisch aantrekkelijker Asten. 

Zowel op projectbasis als via een individuele aanpak, middels grote en kleine projecten. Dit werk doen we samen op een efficiënte, omgevingsbewuste en klantgerichte wijze.

 

Op het spannende snijvlak van vergunningen en handhaven zijn we zoek naar een jurist die zowel een uitstekende juridische bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van onze vergunningverlening alsmede de juridische uitvoering van onze repressieve handhaving oppakt. Dit zowel op het vlak van openbare orde, veiligheid en het fysieke ruimtelijke domein.

 

 

Wat ga je doen?

Binnen de teams LHV en Ruimte draag je mede zorg voor:

·        Het behandelen van (complexe) bezwaar en beroepsprocedures bij handhavingsprocedures (waaronder ook Damocles/ ondermijningszaken/woonoverlast);

·        Aanpak recreatieterreinen (illegale bewoning);

·        Het uitvoeren van repressieve handhaving;

·        Uitwerken van verordeningen, beleidsregels en beleidsdocumenten op gebied van VTH waaronder ook voor de markt en de kermis;

·        Kwaliteitsverbetering tot stand brengen door ontwikkeling van werkprocessen en de inrichting daarvan binnen VTH.  

 

Om goed te functioneren moet je als jurist samenwerken met partijen zoals de vergunningverleners, toezichthouders en handhavers, beleidsmedewerkers en stedenbouwkundigen.

 

 

Wat breng je mee?

·        Je beschikt minimaal over een relevante juridische HBO-opleiding of WO-opleiding;

·        Daarnaast beschik je over meerdere jaren relevante werkervaring als jurist/juridisch medewerker op het werkgebied vergunningverlening, toezicht en handhaving;

·        Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving;

·        Je kan goed omgaan met werkdruk en beschikt over een hoge mate van zelfredzaamheid;

·        Je kan schakelen op meerdere beleidsterreinen en tussen diverse belangen tegelijk;

 

  • Je beschikt over een goede politiek/bestuurlijke antenne;
  • Je bent secuur en kan je werk goed structureren/organiseren;
  • Je bent zowel in- als extern klant- en resultaatgericht. Goede dienstverlening is voor jou vanzelfsprekend;
  • Jouw schriftelijke en mondelinge vaardigheden zijn uitstekend. Je bent flexibel en bereid om de handen uit de mouwen te steken.

 

Wat bieden we je?

·        Een inspirerende werkomgeving waarbij je gaat werken in een organisatie met korte lijnen naar het bestuur, andere teams en externe partners;

·        Een uitdagende functie met een interessant takenpakket waarbij lef gevraagd wordt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief en ontwikkeling van jezelf;

 

Similar projects

+ Search all projects