Gemeenteprojecten

Freelance Jurist Ondermijning

Geplaatst 30 jun. 2021
Project ID: YIS 9097805
Plaats
Barendrecht
Duur
4 maanden
(16 aug. 2021 - 31 dec. 2021)
Uren/week
20 hrs/week
Tarief
Unknown

Locatie: Barendrecht

Sollicitatie deadline: 07-7 om 12:00 uur 


Kunnen gemeenten ook samengaan met behoud van hun zelfstandigheid? Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk leveren het bewijs. Als BAR-gemeenten hebben we sinds 2014 onze ambtelijke organisaties gebundeld. De bedrijfsvoering is geïntegreerd, de autonomie per gemeente is gehandhaafd. In de praktijk is het een ideaal model om inwoners van de drie plaatsen optimaal van dienst te zijn. Dat vraagt een groot vertrouwen in elkaar. Dat vraagt ook ruimte voor diversiteit. En dat vraagt vooral om gezamenlijk aanpakken van vraagstukken. Precies de factoren die het werken bij de BAR-gemeenten nét wat inspirerender maken dan elders.

 

De BAR-organisatie werkt voor de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Drie zelfstandige gemeenten, één moderne uitvoeringsorganisatie. Werken in een groot gebied met veel bedrijvigheid, 117.000 inwoners en drie gemeentebesturen: uniek en uitdagend.

 

Binnen de BAR-organisatie werkt het domein Veiligheid aan een veilige woon- en leefomgeving voor onze inwoners. Dit doen we met inwoners, ondernemers en veiligheidspartners. Binnen het domein Veiligheid is de afdeling Openbare Orde, APV & BOA's in het team Openbare Orde (bestaande uit 12 personen) op zoek naar een:

 

Jurist Ondermijning (20 – 24 uur per week)

 

 

De opdracht:

De BAR-organisatie is op zoek naar een jurist met ruime kennis en ervaring op het vakgebied van ondermijningscasuïstiek. Aantoonbare kennis van en werkervaring op dit vakgebied is een harde eis.

De jurist ondermijning wordt ingezet bij alle juridische werkzaamheden waar ondermijning een grote rol speelt. Denk daarbij aan het opstellen van besluiten en adviseren van bestuur.


Must haves (knockouts)?

  • Ervaring als jurist op ondermijngsgebied;
  • Weten hoe een gemeente werkt;
  • Proactief en meedenkend;
  • Creatief (ideeën t.a.v. ondermijningszaken)
  • Zelfstandig kunnen werken;
  • Ondernemend (in de gaten houden nieuwe ontwikkelingen wetgeving, in de keuken kijken bij andere gemeenten, kennis uitwisselen en brengen.

 

Pre's?

·      WO-opleiding.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten