Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance jurist handhaving omgevingsrecht (ZZP)

Geplaatst 28 jan. 2022
Project ID: YIS 9107043
Plaats
Hardinxveld-Giessendam
Uren
30 uur/week
Periode
7 maanden
Start: 1 mrt. 2022
Einde: 30 sep. 2022
Tarief
70 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 18 feb. 2022 12:00

Sollicitatie deadline: 18-02 12:00 uur (verlengde deadline)

Start: z.s.m.

Aantal uur per week: voorkeur tussen de 30 en 36 uur.

Einddatum inzet: 30-09-2022 

Tarief: max 85€/uur.

 

Voor een tijdelijke periode van ongeveer 6 maanden (i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team Omgevingszaken komt versterken. Op het gebied van de Wabo spelen er verschillende handhavingszaken en trajecten. Ben jij een echte doorpakker en niet bang voor een beetje weerstand? Kom dan ons team Omgevingszaken tijdelijk versterken.

 

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in het team Omgevingszaken binnen de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Ons team bestaat uit 9 enthousiaste, kundige medewerkers die zich dagelijks inspannen in de complexe praktijken van de Wabo. Binnen het team worden ingewikkelde zaken besproken en hierbij wordt een eigen mening gewaardeerd. Onze gemeente is een kleine en platte netwerkorganisatie met korte lijnen en een groot loyaliteitsgevoel. We werken zelforganiserend. Onze kernwaarden zijn: passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen.

 

Wat ga je doen?

Je begeleidt zelfstandig handhavingstrajecten op het gebied van de Wabo en Wro. Onze handhavingstrajecten starten onder andere d.m.v. klachten, een verzoek om handhaving of door binnengebrachte zaken door de toezichthouder. Je toetst de handhavingszaken aan de relevante wet- en regelgeving, zoals het bestemmingsplan en het Bouwbesluit. Je stelt vooraankondigingen of een last onder dwangsommen op. Waar nodig denk je mee in bezwaar- en beroepschriften.

Je gaat ook 1 of 2 handhavingsprojecten (o.a. handhavingsproject webwinkels aan huis) trekken. Waar nodig stem je handhavingstrajecten af met andere teams en bestuurder(s).

Je levert een bijdrage aan de invoering en implementatie van de Omgevingswet en Wkb (Wet kwaliteitsborging).

 

Wat breng je mee?

  • Minimaal een afgeronde Hbo rechten opleiding;
  • Relevante werkervaring in dit vakgebied is noodzakelijk;
  • Digitale vaardigheden (o.a. Outlook, MS teams, Squit XO).

  

Verder is het belangrijk dat jij zelfstandig zaken kunt oppakken en jezelf herkent in klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid. Daarnaast ben je gemotiveerd en zoek je vanzelfsprekend samenwerking op met jouw collega's.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten