Gemeenteprojecten

Freelance Jurist bezwaren & WOB

Geplaatst 31 mrt. 2021
Project ID: YIS000579
Plaats
Zuid-Holland
Duur
3 maanden
(31 mrt. 2021 - 30 jun. 2021)
Uren/week
24 hrs/week
Tarief
60 - 75 €/hr

Voor gemeente Hoeksche Waard zoeken we een jurist die bezwaren kan behandelen en WOB verzoeken. De bezwaren kunnen van alles zijn. De klant staat open voor verschillende achtergronden (we zien vaak dat iemand bijv meer een sociaal profiel heeft of juist een ruimtelijk profiel); als de kandidaat de juiste competenties heeft kijkt de klant vervolgens intern wel hoe ze de dossiers dan handig kunnen verdelen. Het doel is dat het team ontzorgd wordt, dus we zoeken echt iemand die zelfstandig de bezwaren en WOB verzoeken kan behandelen.


Tav kwaliteit: bezwaren moeten stand houden. Vanwege de korte duur van deze opdracht zal de persoon in kwestie gekoppeld worden aan een vaste jurist, zodat er zicht blijft op kwaliteit en kwantiteit. 


Functie-eisen

  • Geen beginneling, medior iemand dit het werk eerder gedaan heeft > 3 jaar.
  • Heel fijn als iemand behendig is met de informele weg en die weet te bewandelen. Soms is er in voortraject veel mogelijk qua communicatie en initiatief nemen naar bezwaarder of vakteam om te kijken of er nog andere wegen mogelijk zijn.
  • Type persoon: Communicatief vaardig en echt tot af ronding kunnen komen; resultaatgericht. Wat kan ik in die 3 maanden oppakken en wat kan ik er in betekenen. Pragmatisch: geef mij een stapel bezwaren en ik ga er mee aan de gang.
  • Opleidingsniveau? HBO/WO
  • Wanneer is de inhurend manager tevreden over de uitvoering van de opdracht? Als bezwaren echt weggewerkt worden en het team zich daardoor kan richten op andere zaken. De bezwaren moeten uiteraard ook standhouden. Wat een bonus zou zijn is als iemand het verschil weet te maken in de informele afhandeling. 


Sollicitatie deadline is 07-4 om 21:00 uurSoortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten