Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance juridisch medewerker frontoffice vergunningen (zzp)

Geplaatst 16 nov. 2022
Project ID: YIS 9123946
Plaats
Vught, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 dec. 2022
Einde: 31 mei 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 nov. 2022 13:00

Startdatum: 1-12-2022 

Einddatum: 31-5-2023

Mogelijkheid tot verlenging: Ja

Uren: 36

Functieschaal: 8

Tarief passend bij schaal: 8

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Houd jij van het oplossen van juridische vraagstukken? En krijg jij er energie van om actief mee te denken over de inkomende vergunningsaanvragen en de burger advies te geven hierin? Lees dan snel verder!

 

Wat ga je doen?

Binnen het team van Vergunningen en Veiligheid (onderdeel van de afdeling Dienstverlening) zijn we op zoek naar een Juridisch Medewerker Front Office Vergunningen. Samen met de andere Juridisch Medewerker Front Office Vergunningen ben je het eerste aanspreekpunt voor inwoners en andere initiatiefnemers. Je voert als eerste contact de oriënterende en toetsende gesprekken op het vakgebied. Daarbij kun je denken aan bouwen en bestemmingsplantoetsen. Je hebt een belangrijke rol omdat je het eerste aanspreekpunt bent en meedenkt met de aanvragers over o.a. omgevingsvergunningen. Tevens behandel je enkelvoudige omgevingsvergunningen en meldingen (zoals kap en sloop). Je informeert aanvragers over producten, regelingen, procedures en criteria met betrekking tot WABO gerelateerde zaken. Je bent een schakel tussen de interne afdeling en de externe partijen en bewaakt hierin de voortgang van procedures en termijnen. Daarnaast verstrek je informatie over lopende en toekomstige aanvragen, historische bouwgegevens en kadastrale informatie. 

 

Wie ben jij?

Je beschikt over minimaal mbo of hbo- werk en- denkniveau en relevante werkervaring. Een juridische achtergrond is een must en een bouwkundige achtergrond een pré. Verder ben je een kei in samenwerken met verschillende partijen. Je kan soepel communiceren met inwoners en ondernemers en je weet goed in te spelen op de vraag van de klant én zijn omgeving.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten