Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Juridisch medewerker Bezwaar & Beroep

Geplaatst 23 mrt. 2021
Project ID: YIS000552
Plaats
Zuid-Holland
Uren
18 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 19 apr. 2021
Einde: 21 jun. 2021
Tarief
Onbekend

Wat ga je doen?

De behandeling van bezwaarschriften en beroepschriften (inclusief het opstellen van verweer- en beroepschriften) behoort tot jouw taak. Deze bezwaarschriften hebben betrekking op de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de Jeugdwet. Je adviseert over het instellen van hoger beroep en je vertegenwoordigt de gemeente in rechtsgedingen betreffende beroep en hoger beroep. Je zorgt ervoor dat de regelgeving en procedures op de juiste manier uitgevoerd worden en je stelt zelfstandig correspondentie op van complexe juridische aard.


Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding in juridische richting. Je hebt een aantal jaar ervaring binnen het vakgebied. Je bent een stevige, vasthoudende, verbindende en ondernemende persoonlijkheid. Je bent in staat om volledig zelfstandig te werken maar ook samenwerken gaat jou prima af.


Must-haves

  • Minimaal 2 jaar ervaring als bezwaar en beroepmedewerker met werkterrein Jeugdwet en WMO.
  • Ervaring met Suite.
  • Zelfstandig kunnen werken.


 Sollicitatie deadline is 25-3 om 11:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten