Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Juridisch HR Adviseur (ZZP)

Geplaatst 1 dec. 2021
Project ID: YIS 9105521
Plaats
Eindhoven
Uren
16 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 30 nov. 2021
Einde: 1 mei 2022
Tarief
65 - 80 €/uur

Sollicitatie deadline: 7-12 12:00

Start: zsm, maar uiterlijk 1 januari

Duur: 6 maanden

Aantal uren per week: 16 (aantal uren + welke dagen in overleg)

Max. tarief: € 80

Op dit moment werkt men volledig thuis, thuiswerken is dus zeker mogelijk. 

 

Werkzaamheden: projectleider en inhoudelijk deskundige voor het project ‘piketfunctionarissen’, in dit project zit een breed scala aan aspecten: beloningsbeleid, arbeidstijden, in- door en uitstroom, aanstellingswijze, systemen, financiën.

Daarnaast dient deze persoon ook arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken te kunnen oppakken ter ondersteuning van de adviseur arbeidsvoorwaarden.

Voor de juridisch HR adviseur verwachten we een HBO+/ WO opleidingsniveau/ werk en denkniveau richting arbeidsrecht, rechten, HR juridisch. Ervaring met projectmatig werken in de rol van projectleider en liefste met materie aangaande wijze van contracteren, ATW en belonen. 

 

Het heeft de voorkeur iemand vanuit een vergelijkbare organisatie dit te laten doen zodat hij/zij weet met welke belangen er rekening moet worden gehouden. 

 

Maar in ieder geval iemand die in een breed speelveld kan acteren (denk aan minimaal 5 belangrijke belanghebbende partijen naast HRM)

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten