Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Juridisch controller

Geplaatst 22 mrt. 2021
Project ID: YIS000551
Plaats
Nuenen
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 apr. 2021
Einde: 30 jun. 2021
Tarief
65 - 80 €/uur

Wat ga je doen?

 

Je houd je graag bezig met juridische vraagstukken en hebt goede ideeën over strategische opgaven? Je vind het leuk om beleid vorm te geven en hier ook controle op te houden?

Als Juridisch Controller ben jij verantwoordelijk voor het vormgeven van beleid, het opzetten en uitbouwen van controle- en planningsinstrumenten en het adviseren van het bestuur en management over strategische opgaven. Lekker veelzijdig dus!

Je biedt het MT zicht op juridische risico’s op strategisch niveau. Vanuit die rol toets je ook de collegevoorstellen alvorens deze door het MT worden doorgeleid naar het college.

Jij beschikt over een WO werk- en denkniveau, hebt de opleidingen Juridische Control (non Profit) en AO/IC gevolgd en hebt al ervaring met juridische advisering op managementniveau. Je vind het leuk om jou kennis en ervaring te delen met een organisatie die volop in ontwikkeling is.


Functie-eisen   

  • Minimaal WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt de aanvullende opleidingen Juridische Control Non-Profit en AO/IC afgerond;
  • Je hebt ruime ervaring met advisering binnen een ambtelijke organisatie.
  • Bestuursrechtelijke kennis
  • Ruime ervaring in een soortgelijke functie bij een gemeente


Sollicitatie deadline is 24-3 om 15:00 uur


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten