Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance juridisch adviseur gebiedsontwikkeling (zzp)

Posted Sep 2, 2022
Project ID: YIS 9120273
Location
Barendrecht, Zuid-Holland
Timeline:
3 months
Starts: Oct 1, 2022
Ends: Dec 31, 2022
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 7, 2022 5:00 PM

Startdatum inzet:  1-10-2022

Einddatum inzet: 31-12-2022

Uren: 32 per week

 

In de functie van Juridisch Adviseur Gebiedsontwikkeling werk je aan uitdagende gebiedsontwikkeling- en woningbouw- projecten in drie gemeenten. 

De diversiteit en afwisseling in je werk is dus groot. Ridderkerk heeft een stedelijk karakter, Barendrecht heeft bijvoorbeeld een parel van een project als de Stationstuinen en Albrandswaard is weer heel landelijk.

Je adviseert je collega’s en de externe partijen vanuit jouw expertise in publiek- en privaatrecht. Als Juridisch Adviseur adviseer je al aan de voorkant in het proces, bij het maken van plannen en overeenkomsten. Jij denkt daarbij vooral in mogelijkheden en zet je expertise in om te bepalen wat er allemaal haalbaar is. Daarbij krijg je energie van de samenwerking met al die externe partijen zoals bijvoorbeeld projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties

 

Samen met de projectleider zet je de ideeën, energie en enthousiasme van diverse (externe) partijen om in een werkbaar plan. Je stelt daarbij uiteenlopende overeenkomsten op die voorkomen in gebiedsontwikkeling, zoals onder andere grondaankoop, gronduitgifte, anterieure overeenkomsten en diverse samenwerkingsovereenkomsten. Ook zijn erfpacht en het vestigen van zakelijke rechten voor jou bekend terrein . Je ziet snel de onderhandelingsruimte en hebt goed zicht op wat er privaatrechtelijk mogelijk is en wat er publiekrechtelijk is toegestaan. 

Je vertegenwoordigt de gemeente in interne en externe overlegverbanden en je hebt contacten met advocatuur, notariaat, overheden en bedrijfsleven.

 

Jij bent: 

Onze nieuwe collega Juridisch Adviseur is creatief en denkt in oplossingen. 

Verder beschik je over:

·         HBO+ /WO werk en denkniveau;

·         Meerjarige ervaring als Juridisch Adviseur binnen Grondzaken, Gebiedsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening;

·         Up-to-date kennis van relevante wet- en regelgeving;

·         Een praktische instelling;

·         Affiniteit met en kennis van politiek bestuurlijke processen binnen gemeenten;

·         Een stevige en standvastige mening;

·         Samenwerkingsgerichtheid;

·         Oog en oor voor andere meningen en belangen;

·         Sterke communicatieve kwaliteiten, je bent toegankelijk en klantgericht;

·         Onderhandelingsvaardigheid

Similar projects

+ Search all projects