Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Juridisch adviseur bestuurs en privaatrecht (zzp)

Geplaatst 23 dec. 2021
Project ID: YIS 9106842
Plaats
Laarbeek
Uren
18 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 3 jan. 2022
Einde: 30 apr. 2021
Tarief
62 - 77 €/uur
  • Sollicitatie deadline: 31-12-2021 13:00
  • per direct, tot voorlopig 1 mei 2022
  • veel van huis uit werken
  • aantal uren per week kan wat fluctueren, dus erg geschikt voor een ZZP-er - 12 - 24 uur, in overleg
  • schaal 11
  • zie bijlage voor ZZP specifieke regels

 

We zoeken een breed inzetbare Jurist(e) Algemeen Juridische Zaken. Je bent vraagbaak voor de organisatie met betrekking tot wet en regelgeving, juridische control en kwalitietszorg, het geven van juridisch adviezen en juridische procesvertegenwoordiging in de breedste zin van het woord.

 

Functie-eisen:

Een diploma WO-rechtsgeleerdheid, kennis en ervaring in het bestuurs-men privaatrecht en bekendheid met politiek bestuurlijke omgeving; dat is de basis waaruit jij werkt Het belangrijkst vinden we dat je aantoonbaar adviesvaardigheid hebt in een vergelijkbare rol. als all-round juridisch adviseur.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten