Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Junior Stedenbouwkundige

Geplaatst 21 jul. 2021
Project ID: YIS 9098765
Plaats
Lansingerland
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 aug. 2021
Einde: 31 jan. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 29-7-2021 08:00


Functieomschrijving 

Nieuwe medewerker ondersteunt stedenbouwkundigen en projectteams in de verschillende projecten, onder ander:


- Levert een bijdrage aan het opstellen van ruimtelijke plannen, voert onder begeleiding van de (senior) stedenbouwkundige kleine ruimtelijke studies uit, komt voor de grotere verkenningen tot voorbereidende werkzaamheden, verzamelt gegevens en controleert deze op betrouwbaarheid en relevantie, onderkent verbanden, risico’s en trends.


- Vervaardigt ontwerpen van schetsvoorstellen en modellen op alle schaalniveaus, zowel 2D als 3D, ter verkenning, toetsing en illustratie. Verzamelt input bij collega-stedenbouwkundigen en projectmanagers en weet deze te ordenen.


- Schrijft concepten ten behoeve van toelichtingen bij benodigde planologische procedures.


- Verzorgt en beheert onderleggers voor projecten en verzamelt en vergelijkt basiskaarten van verschillende disciplines.


- Verzorgt het beheer van alle tekeningen.


- Verzorgt het relatiebeheer met interne en externe partijen voor het verkrijgen van de juiste informatie/data.


Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau vakgebied


Essentiële competenties: omgevingsbewustzijn, analytisch vermogen, klantgerichtheid, inlevingsvermogen, creativiteit, nauwkeurigheid, flexibiliteit, samenwerken, mondelinge en schriftelijke communicatie. Extra: leervermogen.


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten