Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance junior projectmanager (zzp)

Geplaatst 9 okt. 2023
Project ID: YIS 9140872
Plaats
Gouda, Hybride
Uren
12 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 nov. 2023
Einde: 31 jan. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 13 okt. 2023 12:00

Duur opdracht: start zo snel mogelijk met een duur van 3 maanden

Aantal uren per week: 12 uur

Schaal: 9 (gemeente cao)

Indien je mag starten, wordt er een Pre employement screening uitgevoerd. De kosten hiervan (exclusief de kosten voor de VOG) bedragen € 20,57 incl btw

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Opdracht:

Het in kaart brengen en analyseren van de huidige kwaliteit met betrekking tot de personele inzet bij de gecontracteerde partijen voor DB en BG op basis van een standaard tabel, waarin zorgaanbieders gegevens kunnen invullen. Gezien het grote aantal gecontracteerde partijen is het een optie om de uitvraag gefaseerd op te pakken en steeds een wat kleinere groep aanbieders te controleren, voordat wordt overgegaan tot een nieuwe groep. Met de aanbieders die niet voldoen aan de voorwaarden moeten samen met de projectleider passende vervolgafspraken gemaakt worden. Dit vraagt naar verwachting om maatwerk, aangezien verschillende aanbieders verschillende posities in het zorglandschap innemen.


Aanleiding:

De kwaliteit bij een aantal gecontracteerde partijen op de domeinen dagbesteding en begeleiding (DB/BG) vraagt aandacht. Een aantal partijen lijken niet (volledig) aan de gestelde voorwaarden, voornamelijk met betrekking tot de inzet van gekwalificeerd personeel, te voldoen. Daarnaast vragen de gestelde voorwaarden mogelijk ook om verduidelijking en/of aanscherping. Het is de wens van bestuurders om beide zaken vóór de start van de nieuwe inkoop 2025 in beeld te hebben, zodat tijdig maatregelen kunnen worden ingezet. Verbetertrajecten bij gecontracteerde partners, maar ook het ontbinden van overeenkomsten met partijen die niet voldoen, behoren tot de mogelijkheden.


Doel:

Het zorglandschap voor begeleiding en dagbesteding in Midden-Holland is compleet en bestaat uit betrouwbare en kwalitatief goede partijen, die voldoen aan de gestelde contractvoorwaarden.

Stakeholders in het project:

 Projectleider

 Betrokken domein Contractmanagers

 Toezichthouders

 Jurist

 Data-analist


Junior contractmanager/projectondersteuner ter ondersteuning van de projectleider voor gemiddeld 12 uur per week voor 3 maanden met ervaring in het uitvragen en onderzoeken van aanbiedersgegevens.

 Uitstekende mondelingen en schriftelijke vaardigheden

 Handigheid met administratieve processen

 Projectervaring

 Secuur en Accuraat

 Affiniteit met WMO en Jeugd en in het bijzonder dagbesteding en individuele begeleiding

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten