Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance junior projectleider/beleidsadviseur (zzp)

Geplaatst 11 mei 2022
Project ID: YIS 9114566
Plaats
Groningen
Uren
16 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 16 mei 2022
Einde: 30 sep. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 17-05 12:00

Startdatum: ZSM

Duur: t/m 30-09-2022

Inzet: 2 dagen per week / 16 uren (dagen in afstemming met collega's)

Schaal 10 (afhankelijk van kennis en ervaring), CAO Gemeenten

 

Voor de gemeente Groningen, directie Maatschappelijke Ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een junior projectleider (of junior beleidsadviseur) die tijdelijk in de periode van mei t/m september 2022 de projectleider 'Kansrijke Start' 2 dagen in de week wil gaan ondersteunen.

 

Wat is het project Kansrijke Start?

Kansrijke Start is een landelijke actieprogramma, waarin overheid en 275 gemeenten samenwerken om ieder kind de best mogelijke start te geven in een veilige, gezonde leefomgeving. Ketenpartners als huisartsen, verloskundigen, zorgverzekeraars, gemeenten, jeugdhulpverleners en de wijkteams zetten zich hiervoor in.

 

De eerste 1000 dagen zijn cruciaal in de groei en ontwikkeling van een kind. Investeren in deze periode levert veel winst op en maakt een groot verschil verderop in het leven. 1 op de 6 kinderen start in een kwetsbare situatie als in armoede, binnen slechte huisvesting of ouders met relatieproblemen. Zij krijgen vaak slechte zorg en voeding of worden blootgesteld aan alcohol, stress of mishandeling.

 

Wat worden jouw taken?

  • Het project Kansrijke Start in de wijken doorontwikkelingen; uitwisselingsbijeenkomst voor projectleiders plannen, agenda maken en bijeenkomst voorzitten.
  • De financiering en uitvoering Voorzorg monitoren en borgen (naar voorbeeld van vele gemeenten in Friesland).
  • Kansrijke Start themabijeenkomsten ontwikkelen en en organiseren in samenwerking met partners, zoals thema's als: kindermishandeling, zwanger worden, geldzorgen en vaderbetrokkenheid.
  • Onderzoek communicatie in samenwerking met onderzoekers oppakken en voorbereiden voor dit najaar.
  • Verbinden projecten Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) en Kansrijke Start samen met kinderopvang en jeugdgezondheid (JGZ).
  • Rapportage Kansrijke Start 2019-2022 maken.

 

 

Wat vragen wij van jou?

Per direct inzetbaar voor 2 dagen in de week tot aan het einde van de zomer.

Een afgeronde gerelateerde HBO of WO opleiding.

Het is een pré indien er al soortgelijke werkervaring is opgedaan in een functie als junior projectondersteuner, projectleider, beleidsadviseur e.d.

En tot slot: affiniteit met de onderwerpen is een heel erg belangrijk.

 

Wat zijn belangrijke competenties?

Wij zijn op zoek naar iemand die analytisch is, gericht is op samenwerking en ervaring heeft in het projectmatig werken. 

 

Wat kun je verwachten?

Een opdracht t/m het einde van de zomer, een mooie opdracht om extra ervaring op te doen!

Een functie voor 2 dagen per week (welke dagen dit zijn gaat in overleg met collega's).

Inschaling schaal 10 cao Gemeenten.

 

 

 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten