Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance junior P&O consulent (zzp)

Geplaatst 10 feb. 2022
Project ID: YIS 9109204
Plaats
Mierlo
Uren
28 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mrt. 2022
Einde: 1 sep. 2022
Tarief
40 - 50 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 16 feb. 2022 12:00

Deadline sollicitatie: 16-02-22 12:00 uur

Uren per week: 28 (4 dagen)

 

Dienst Dommelvallei

Dienst Dommelvallei is een samenwerkingsverband van de gemeenten Nuenen, Son en Breugel en Geldrop-Mierlo. Met ruim 170 medewerkers opereert Dienst Dommelvallei vanuit haar uitvalbasis in Mierlo.

Voor haar medewerkers biedt zij volop mogelijkheden tot persoonlijke groei in een omgeving die continu in beweging is. Onze “golden circle” kernwaarden zijn: innovatief, resultaatgericht, flexibel en klantgericht.

 

Cluster Personeel & Organisatie

Cluster P&O richt zich op personele en organisatorische vraagstukken. Daarnaast ondersteunt het cluster de opdrachtgevers op P&O gebied in brede zin. Daaronder verstaan we o.a. organisatieontwikkeling, werving en selectie, vraagstukken van arbeidsrechtelijke aard en personeel- en salarisadministratie.

 

In de functie adviseur P&O maak je onderdeel uit van het cluster P&O, een team van 15 medewerkers. Je levert als proactieve en zelfstandig werkende collega een bijdrage aan het cluster P&O. Dit doe je samen met 4 andere personeelsadviseurs, 3 beleidsadviseurs, 6 medewerkers personeels- en salarisadministratie en 1 senior medewerker P&O.

 

Wat ga jij doen als adviseur P&O?

  • Je adviseert en ondersteunt het management bij het toepassen van personeelsinstrumenten, waaronder rechtspositie, arbeidsvoorwaarden, werving & selectie, vorming en opleiding, etc. Je draagt bij aan de beleidsontwikkelingen en adviseert op jouw vakgebied.
  • Je adviseert medewerkers bij personele vraagstukken en je onderhoudt een netwerk binnen de organisatie. 
  • Je fungeert als aanspreekpunt op een (nader te bepalen) specifiek onderdeel van het P&O instrumentarium (zoals arbeidsomstandigheden, werving en selectie, arbeidsvoorwaarden, opleiding en ontwikkeling, functiewaardering e.d.). 

 

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante Hbo-opleiding;
  • Je bent in staat zelfstandig te werken, neemt verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden en je kunt daadkrachtig optreden;
  • Je kunt snel schakelen, werkt gestructureerd en systematisch;
  • Je bent iemand die samenhang tussen zaken doorziet en oplossingen kan genereren;
  • Je wilt jezelf verder ontwikkelen en verdiept je in het vakgebied.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten