Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance junior communicatie adviseur (zzp)

Posted Sep 16, 2022
Project ID: YIS 9120901
Location
Eindhoven, Noord-Brabant
Timeline:
3 months
Starts: Sep 21, 2022
Ends: Dec 31, 2022
Hours/week
16 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 20, 2022 12:00 PM

Startdatum inzet: 21-9-2022

Einddatum inzet: 31-12-2022

Uren per week: 16,00

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Het betreft een tijdelijke functie tot 31-12-2022, voor uitvoeren van uiteenlopende communicatiewerkzaamheden in het kader van o.a. de Crisisnoodopvang.

 

Wat wij vragen van je

Je hebt enige ervaring in het vakgebied en volgt actief trends en ontwikkelingen. Je bent een fijne sparringpartner met een praktische instelling. Met je politiek-bestuurlijke antenne zit het wel snor. Net als met je interne antenne; je weet wat er speelt in de organisatie. Je schrijft net zo makkelijk als dat je praat en je weet wanneer je welke tone of voice gebruikt. Je bent sociaal, creatief en – minstens zo belangrijk - met jou valt er altijd wel wat te lachen. 

 

Wie wij zijn

Werken bij Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO) betekent werken aan veiligheid. Wij zijn er voor alle 21 gemeenten in onze regio. We voeren voor hen taken uit op het gebied van brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening en crisisbeheersing. We zijn daarmee een onmisbare schakel in de fysieke veiligheid van inwoners van Zuidoost-Brabant.

 

VRBZO wordt gevormd door 3 sectoren: Bedrijfsvoering, Risico- en Crisisbeheersing en Incidentbestrijding. De afdeling Communicatie maakt onderdeel uit van de sector Bedrijfsvoering. De vacature van junior adviseur communicatie is (tijdelijk) vacant binnen afdeling Communicatie door de extra werkzaamheden in het kader van de crisisnoodopvang van asielzoekers.

 

Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten en achtergronden:

·       Relevante opleiding (bijv. Communicatie) op minimaal HBO-niveau

·       Prima adviesvaardigheden.

·       Een uitstekend gevoel voor taal- en beeldgebruik.

·       Ervaring met woordvoering is een voordeel.

·       Je bent analytisch, creatief, vernieuwend, flexibel en je kunt makkelijk improviseren.

Content bedenken, maken en onderbouwen voelt voor jou als een tweede natuur

Similar projects

+ Search all projects