Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance jobcoach Zwijndrecht (zzp)

Geplaatst 7 nov. 2023
Project ID: YIS 9142877
Plaats
Zwijndrecht
Uren
1.5 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 7 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 nov. 2023 16:00

Inzet uren: 1,5 uur per week

Startdatum: start zo snel mogelijk tot juni 2024

Tarief: max 73,50 per uur

We zoeken een jobcoach die goed kan omgaan met een medewerker die moeilijk leerbaar is en moeite heeft om oude opgedane ervaringen los te laten. Het is in een horeca omgeving, dus kennis van deze branche geniet de voorkeur aangezien processen geoptimaliseerd moeten worden voor deze medewerker.

De medewerker vraagt nu veel aansturing. De jobcoach zal moeten kijken of de zelfstandigheid vergroot kan worden en daarbij is het noodzakelijk dat het werktempo omhoog kan. Dit zal deels bereikt moeten worden door efficiënter te werken. De medewerker werkt zeer nauwkeurig en dat zorgt voor een vertraagd handelingstempo. Medewerker heeft behoefte aan een duidelijke takenlijst en er zal een manier gevonden moeten worden om zijn output te verhogen.

Moeder is zeer nauw betrokken bij dit traject. Zij zal de nodige aandacht vragen in het traject en het is van belang om haar te betrekken in het traject.

Client werkt bij een horeca bedrijf in Zwijndrecht


Jij neemt mee:

Ervaring als jobcoach en soortgelijke achtergrond.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten