Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Jeugd- & Gezinscoach

Geplaatst 21 jun. 2021
Project ID: YIS 9097243
Plaats
Zuid-Holland
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 aug. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
55 - 65 €/month

Ridderkerk

Sollicitatie deadline is 25-6 om 11:00 uur


Functieomschrijving 

Vanwege toename van casuïstiek bij de wijkteams die urgent is en te maken heeft met onveiligheid, kan op korte termijn, in afstemming met het management, tijdelijk extra fte worden ingezet.

 

We zijn op zoek naar een ervaren jeugdconsulent met SKJ registratie die allround inzetbaar is. Deze kandidaat moet, na een korte inwerkperiode, zelfstandig acute casuïstiek kunnen oppakken op het gebied huiselijk geweld en kindermishandeling en ervaring hebben met indiceren. Bij voorkeur uiterlijk inzetbaar per 1 augustus 2021.

 

Verdieping / eigen toevoeging vacature

Het heeft de voorkeur om echt mensen met ervaring aan te bieden vanwege de casuïstiek die speelt, de tijdsdruk en beoogde inwerktijd. Bijvoorbeeld kandidaten die een aantal jaar hebben gewerkt als jeugdconsulent en ervaring hebben met onderzoeken en indiceren, of ervaren hulpverleners/gezinscoach zijn die er op af kunnen gaan.

 

Must: HBO niveau Social Work of vergelijkbaar, SKJ registratie, ervaring met de onderwerpen vanwege het zelfstandig moeten en kunnen werken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten