Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance java developer, Belastingdienst (zzp)

Posted Oct 5, 2022
Project ID: YIS 9121800
Location
Apeldoorn , Gelderland
Duration
Start date: Nov 1, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
0 - 80 €/hr
Application Deadline: Oct 11, 2022 12:00 PM

Belastingdienst, tijdelijke functie met optie op vast

Uren per week: 36,00

Standplaats: Apeldoorn

Max tarief: € 80,00

Startdatum inzet: 1-11-2022

 

Als Java developer stel je de gebruiker centraal, ontwikkel je gelaagde oplossingen op basis van een breed spectrum aan technologieën en denk je ook mee over toekomstige (technologisch) oplossingsrichtingen. Je werkomgeving is complex en de technische uitdaging van jouw functie kennen een grote diversiteit. De focus ligt bovendien continu op verbetering. Je richt je primair op de (door)ontwikkeling van de backend maar ook aan de kant van operations lever jij je bijdrage. Vanuit de dagstart, sprintdoelen en tickets verdeel je het werk met collega’s met elk een eigen expertise en aandachtgebied.

 

Je pakt het werk op dat prioriteit heeft. De ene sprint focust zich misschien meer op development, de volgende wellicht op beheer en lifecyclemanagement. Wij zoeken een enthousiaste en ervaren full stack developer die zich thuis voelt in het werken in een DevOps-team en de agile manier van werken. Je bent snel ingewerkt in de materie, bent leergierig en hebt interesse in een breedspectrum aan technologieën: van Java en Microservices tot Tekton en OpenShift.

 

Werkzaamheden

  • Backend development
  • Integratie mogelijkheden 3rd party systemen onderzoeken
  • Uitvoeren van geautomatiseerde (regressie)testen op applicaties
  • Beheer van onze applicaties over de OTAP
  • De configuratie van uiteenlopende middleware
  • Monitoring en troubleshooten van systemen in productie

 

Achtergrond opdracht

Vele collega's binnen de Belastingdienst beginnen hun dag door het Medewerkersportaal op te starten. Dat portaal bouwen, testen, onderhouden en hosten wij met de nieuwste technieken, om zo het werk voor Belastingdienst medewerkers toegankelijker, overzichtelijker en gestructureerder te maken. Dit doen wij binnen de afdeling Generiek Kantoor en Toezicht (GKT), specifiek het (GKT) Medewerkersportaal.

 

Binnen het Medewerkersportaal zijn er op dit moment 12 collega's verdeelt over 2 scrumteams. Door het relatief kleine CoE is de cultuur snel en wendbaar. Het werk innovatief en resultaatgericht, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het is een lerende omgeving met professionele medewerkers die zelfstandig handelen. Dit in lijn met de missie en ambitie van de afdeling. 

 

Functievereisten:

  •  Hbo-werk- en -denkniveau 
  • Ervaring met Java EE, Microprofile, Microservices 
  • Ervaring met het ontsluiten van API’s
  • Ervaring met Open Liberty (en / of Websphere), OpenShift / Kubernetes, Redis, Helm en Tekton

 

Dutch speaking candidates only! 

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions.

Similar projects

+ Search all projects