Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance IT support medewerker (zzp)

Posted Sep 21, 2022
Project ID: YIS 9121158
Location
Valkenswaard, Noord-Brabant
Timeline:
3 months
Starts: Oct 3, 2022
Ends: Dec 30, 2022
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Sep 30, 2022 2:00 PM

Start: zsm

Eind: 31-12-2022

Uren: 32-36 uur

Schaal: 7

 

Voor deze functie dien je aanwezig te zijn op locatie, thuis werken alleen af en toe mogelijk in overleg.

Gemeentelijke ervaring is een pré, geen must. Functie is op helpdesk niveau.:

 

De A2 Samenwerking werkt in een samenwerkingsverband voor de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. We bundelen hiermee onze krachten en zorgen hierdoor voor meer efficiency en een optimale dienstverlening op het gebied van advies en beleid, administratie en belastingen, techniek en gegevens, ondersteuning bestuur/organisatie én werk en inkomen.  

Als Medewerker ICT-helpdesk bij de Samenwerking A2 Gemeenten ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse ICT-dienstverlening. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de eindgebruiker en je biedt gebruikersondersteuning. Je documenteert binnengekomen meldingen in het systeem (Topdesk) en waar mogelijk los je de meldingen direct op. Je analyseert de meldingen grondig om toekomstige problemen (sneller) te detecteren en te signaleren. Wil jij je energie inzetten zodat de ICT-dienstverlening perfect op orde is? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Jij neemt mee

De kandidaat die we zoeken heeft minimaal MBO+ werk- en denkniveau. 

Een opleiding in de IT is vereist en wij vinden het erg belangrijk dat jij over de juiste drive en competenties beschikt! 

Je bent organisatiesensitief en staat communicatief sterk in je schoenen. 

Je hebt gevoel voor de bestuurlijke context en past je benadering daarop aan. Daarnaast ben je analytisch ingesteld. Incidenten oplossen is geen IT-trucje, jij wilt het achterliggende probleem begrijpen. En tot slot zoeken wij iemand met een goed gevoel voor humor. Dit wordt absoluut op prijs gesteld door jouw collega’s! 

Binnen onze organisatie werken we met plezier, trots en enthousiasme voor onze klanten. Daarbij vinden wij klantgerichtheid, kwaliteit, integraliteit en efficiëntie erg belangrijk. 

Similar projects

+ Search all projects