Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance IT business analist t.b.v. omgevingswet (zzp)

Posted Mar 17, 2023
Project ID: YIS 9130505
Location
Helmond , Noord-Brabant
Duration
7 maanden
(Apr 3, 2023 - Oct 31, 2023)
Hours/week
16 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Mar 23, 2023 5:00 PM

Startdatum inzet: 3-4-2023

Einddatum inzet: 31-10-2023

Uren: 16/ week

Schaal 11

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst.

Voor de afdeling Informatievoorziening & Automatisering (IVA), zoekt de Inhuurdesk een IT Business Analist voor de transitie naar en implementatie van de omgevingswet.

-Bijzonderheden, beschikbaarheid en eventuele motivatie in het cv opnemen of een extra PDF bestand ter (korte) motivatie uploaden.Gemeente Helmond werkt aan de invoering van de omgevingswet. Voor een goede transitie van de huidige situatie naar de gewenste situatie is het noodzakelijk om een goed beeld te krijgen van de huidige en gewenste manieren van werken, de processen, de gegevens- en documentstromen (en opslag) en de systemen.

Gemeente Helmond vraagt advies over de (diverse) migraties van gegevens uit de legacy systemen (o.a. SquitXO, Key2Activiteiten, Key2Vergunningen, netwerkschijven, Verseon) naar onze actuele systemen (o.a. Djuma, Digitale Archiefruimte). Het advies dient medio juli te worden opgeleverd waarna de migraties conform advies projectmatig worden uitgevoerd in separate projecten (geen onderdeel van deze opdracht). Na de migraties worden verschillende applicaties uitgefaseerd.

 

Verantwoordelijkheden:

Onder aansturing van Programma “Altijd Verbonden” ben je verantwoordelijk voor:

  • het analyseren (GAP-analyse) van zowel de huidige als ook de gewenste werkwijzen, processen, gegevens- en documentstromen (en opslag) en systemen;

  • een advies omtrent optimalisaties en migraties binnen het informatiedomein in relatie tot de omgevingswet;

  • de afstemming en (nauwe) samenwerking met programmamanagers, projectleiders, i-adviseurs, privacy en security officers, div-specialisten, technische specialisten en functioneel beheerders;

  • het afleggen van verantwoording aan de programmamanager.

Kandidaat profiel:

  • Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau (bedrijfskundige informatica, proces- en gegevensmanagement, data-analyse);

  • Ruime ervaring (minimaal 3- 5 jaar) als procesmanager, gegevens- en data-analist binnen het overheids-/gemeentedomein.

 

Jij houdt van intellectuele uitdagingen en bent creatief. Je houdt van puzzelen. Daarbij ben je een bruggenbouwer die mensen weet te overtuigen en gemakkelijk schakelt met verschillende betrokkenen.

Je analytische en communicatieve vaardigheden zijn groot. Je bent in staat om complexe omgevingen snel te doorgronden en de uitdagingen boven tafel te krijgen. Je kunt zelfstandig werken, je bent klantgericht, adviesvaardig en je durft jouw verantwoordelijkheid te nemen.

 

Over gemeente Helmond

Werken bij de gemeente Helmond betekent werken bij een organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want, ook al zijn in gemeente Helmond mooie dingen bereikt, de samenleving verandert. Helmond is een stad in beweging. Natuurlijk heeft de gemeente nog steeds veel te maken met regelgeving die moet worden gehandhaafd, maar in veel gevallen is er ruimte om samen met anderen tot oplossingen te komen. Het standaard antwoord is niet ‘Nee, mits’, maar ‘Ja, tenzij’.

 Er wordt met trots gewerkt vanuit verbinding, vertrouwen en waardering. Een integrale benadering met vernieuwende en innovatieve ideeën.

Similar projects

+ Search all projects