Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance interne auditor (zzp)

Geplaatst 3 feb. 2023
Project ID: YIS 9128022
Plaats
Meerkerk, Zuid-Holland
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 10 apr. 2023
Einde: 10 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 5 apr. 2023 13:00

Start: Zsm

Eind: initieel 3 maanden met kans op verlenging 

Aantal uur: 24 uur per week, maar meer uur is eventueel bespreekbaar (tot 36 uur)

Thuiswerken mogelijk: ja. 50 % mogelijk. Echter gedurende de inwerkperiode is aanwezigheid op kantoor wel handig.

Schaal: 9



Interne Auditor 24 - 36 uur per week

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s voer je interne audits uit ten aanzien van rechtmatigheid en werkprocessen binnen de bedrijfsonderdelen Inkomen, Ontwikkeling werkt, Werken aan Ontwikkeling en Strategie en Bedrijfsvoering. Je geeft adviezen ter verbetering zodat de kwaliteit van o.a. processen binnen Avres worden verbeterd. Je weet aan te geven waar kwaliteitsverbetering binnen de processen mogelijk is. 

Doel van de functie

Het uitvoeren van interne audits en overige verbijzonderde IC-werkzaamheden naar rechtmatig en betrouwbaar functioneren van de interne organisatie.

Kerntaken:

  • Het uitvoeren van interne audit t.a.v. rechtmatigheid en werkprocessen van wettelijke regelingen, zoals participatiewet, bijzondere bijstand, minimaregelingen, BBZ, re-integratie, IOAW, IOAZ, kinderopvang, inburgering en schuldsanering natuurlijke personen

  • Overige interne controle werkzaamheden

 

Waar kom je te werken?

De functie maakt onderdeel uit van het team Financiën en Control. Dit team bestaat businesscontrollers, financieel medewerkers en interne auditors en wordt aangestuurd door de Manager Planning, Control en Financiën.

Wat zeggen jouw collega’s over de functie?

Het leukste aan mijn werk vind ik:

-          “Dat ik mag meedenken in de ontwikkeling van de organisatie”

-          “Diversiteit in persoonlijke contacten ”.

-          “Het totale beeld wat je krijgt van de organisatie”

  

Wie ben jij?

Je bent communicatief vaardig en kan zelfstandig werken. Je bent in staat nauwkeurig te werken, je bent dienstverlenend en kunt goed prioriteiten stellen. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen. Je kunt rapportages to the point en helder uiteenzetten, bent proactief, integer en kunt goed met verschillende softwaresystemen overweg. Cijfermatig inzicht is een pré.

 

Wat neem je mee?

Jij hebt HBO-opleidingsniveau in een relevante richting en bij voorkeur drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis en inzicht in de participatiewet en relevante regelingen. We staan ook open voor een iemand met minder ervaring als Interne auditor, echter moet diegene dan wel kennis en ervaring van het sociale domein of financiële domein meebrengen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten