Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Interim projectmanager IT (ZZP)

Geplaatst 24 dec. 2021
Project ID: YIS 9106896
Plaats
Dordrecht
Uren
8 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 23 dec. 2021
Einde: 23 jun. 2022
Tarief
70 - 85 €/uur

Sollicitatie deadline: 30-12-2021 12:00

Dienstverlening Drechtsteden, gemiddeld 8 uur per week

Startdatum is 1 januari en duurt tot naar verwachting 1 oktober 2022

 

Wat ga je doen?

In de Stadswinkel van de gemeente Dordrecht komt een zelfservicezuil. Op deze zuil kunnen inwoners gedurende de openingstijden van het stadskantoor diensten en producten afnemen van de gemeente Dordrecht. In de basisopstelling is dit nog een beperkt aanbod aan diensten, maar het moet zich door ontwikkelen naar een breed aanbod. Er is in de afgelopen periode het nodige voorbereidend werk gedaan. Het is nu tijd om het te vertalen naar een werkend product. Dit vertaalt zich in een aantal stappen:

·      Samenstellen basisopstelling

·      Implementatie van basisopstelling

·      Doorontwikkeling van basisopstelling

·      Tussenevaluatie na 3 maanden en eindevaluatie na 6 maanden

·      Opleveren van een advies over structurele inzet van zelfservice

 

Wat neem je mee?

Je kunt op basis van de opdracht snel inschatten wie je daarbij nodig hebt en hoe de planning er uit moet zien. Hierbij schakel je makkelijk in een complexe omgeving van diverse partijen van leveranciers, de interne ICT-organisatie en de lijn-organisatie. Je hebt stevig de touwtjes in handen en weet mensen te motiveren om hun bijdrage te leveren.

 

Daarnaast vragen we:

·      Affiniteit en ervaring met online dienstverlening en het is een pré als je bekend met burgerzakenprocessen;

·      Kennis van en ervaring met een IT-omgeving, met de nadruk op complexe koppelingen van systemen en versaasing;

·      Ruime kennis en ervaring met projectmanagement en agile/scrum werken;

·      Je bent een teamspeler, maar neemt wel duidelijk de leiding in handen;

·      Je weet partijen en belangen te verbinden in het gemeenschappelijke doel;

·      Afgeronde relevante hbo+/ wo opleiding.

 

Waar kom je te werken?

Dienstverlening Drechtsteden voert de publieksdienstverlening uit voor de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Sliedrecht. Je werkt samen met gedreven collega's aan het leveren van de beste dienstverlening telefonisch, aan de balie en online) aan inwoners, ondernemers en instellingen van die gemeenten. We bundelen de krachten om een toekomstbestendige, innovatieve en efficiënte dienstverlening te behouden en te realiseren.

 

We zetten fors in op digitalisering en houden tegelijkertijd ruimte voor maatwerk en persoonlijk contact. Als adviseur maak je deel uit van het team Ontwikkeling & Ondersteuning, wat bestaat uit 15 innovatieve en deskundige collega's. Dit team is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de dienstverlening en het beleid en ondersteunt de uitvoeringsteams op een aantal taken (o.a. applicatiebeheer en planning & control).

 

 Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten