Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance integraal klantmanager participatiewet (zzp)

Geplaatst 12 jan. 2024
Project ID: YIS 9147927
Plaats
Hellevoetsluis, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 30 jun. 2024
Tarief
50 - 68 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 19 jan. 2024 12:00

Startdatum Z.s.m.

Einddatum? na 6 maanden

Optie tot verlenging? Ja, afhankelijk van verzuimdossier

Min/max aantal uur per week? 24

Vaste werkdagen gewenst/vereist? Voorkeur voor bezetting vrijdag, geen harde eis

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja, deels

LET op Bring your own device

Richtlijn uurtarief? €53- 68

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? Aantoonbare ervaring

Must haves (knockouts)? Ervaring in werkzaamheden en met Civision Samenlevingszaken

Pre's? Kennis van de omgekeerde toets

Wanneer is inhurend manager tevreden aan het einde van de interim-opdracht?

Wanneer de caseload van de (sinds 6 maanden) uitgevallen medewerker bijgewerkt is. Betreft een caseload die is behandeld op ‘piep-systeem’ waardoor er zaken onderzocht, rechtgetrokken en bijgewerkt moeten worden. Inwoners hebben al enige tijd geen vast contactpersoon meer en doelmatigheid moet opgepakt worden.



Integraal klantmanager participatiewet

  • Als klantmanager Participatiewet informeer je inwoners over mogelijkheden voor inkomensvoorzieningen en sociale zekerheid.

  • Je behandelt de aanvragen voor de Participatiewet en aanverwante wetten en regelingen, rapporteert en besluit daarover.

  • Je voert doel- en rechtmatigheidsonderzoeken uit. Waar nodig zorg je voor handhaving op de regels van de Participatiewet. In eventuele bezwaarzaken voer je het verweer op basis van je besluit.

  • Je behandelt aanvragen voor incidentele of bijzondere periodieke verstrekkingen. Je onderkent schulden en/of immateriële problemen van cliënten en verwijst ze door naar de juiste instantie. Je bent samen met collega’s verantwoordelijk voor het coachen van cliënten en het beheer van de uitkering.

  • Je beslist en voert de regie over het traject van de klant gericht op het voorzien in zelfstandig inkomen of sociale activering. Daarnaast onderhoud je contacten met relevante partners in de uitvoering van het traject. Ook bewaak je de voortgang en kwaliteit van de uitvoering van het traject. Je realiseert je dat je werkt voor een kwetsbare doelgroep. 


Organisatie: Voorne aan Zee

Standplaats: Hellevoetsluis



 



 



Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten