Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance integraal casemanager WABO (zzp)

Posted Sep 23, 2022
Project ID: YIS 9120884
Location
Panningen , Limburg
Duration
6 maanden
(Oct 1, 2022 - Mar 31, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
70 - 85 €/hr
Application Deadline: Sep 29, 2022 12:00 PM

Startdatum: 1-10-2022

Einddatum: 31-3-2023

Uren p week: 32-36 uur

Functieschaal: 9

Tarief: indicatie €70-85

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

 

Team VTH- OOV zoekt een integraal casemanager Wabo-vergunningen / voornamelijk op onderdeel ruimtelijke ordening en bouwen

 

Wat breng jij mee?

Als casemanager/ toetser  informeer, adviseer en begeleidt je in- en externe klanten bij de voorbereiding van de (complexe) aanvragen. Verder beoordeel je deze vergunningaanvragen op ontvankelijkheid, wettelijke regels, regelgeving en beleid en stel je beschikkingen op met adequate en handhaafbare voorschriften. Je werkt hierbij samen met je collega casemanager in zowel de frontoffice als de backoffice. Je beantwoordt vragen over wat wel en niet mogelijk is en geeft richting voor onze inwoners.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die onze klanten centraal stelt. Op een professionele, deskundige en vriendelijke wijze informeer en help je bewoners, bedrijven en instellingen aan het gevraagde product. De mogelijkheden daartoe toets je ook aan de wettelijke en lokale regels die we met z’n allen hebben afgesproken. Je bent daarbij flexibel, schrikt niet van eventuele weerstand die je daarbij ontmoet en je zoekt naar een passende oplossing.

Je werkt nauwkeurig en zorgt er voor dat het gevraagde product tijdig en kwalitatief goed wordt afgeleverd. Je plant en verricht je taken zelfstandig maar voelt je ook prima thuis in een hecht werkend team. Je bent creatief en ziet in je dagelijkse werk kansen voor verbetering van onze werkwijzen en producten

 

Functievereisten:

  • HBO werk- en denkniveau
  • een relevante opleiding
  • Ervaring met de omschreven taken/ werkzaamheden , liefs bij een gemeente
  • Ervaring met het digitale werken (zoals Squit XO en Djuma)

Similar projects

+ Search all projects