Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance inspecteur handhaving (zzp)

Geplaatst 18 jan. 2024
Project ID: YIS 9148237
Plaats
Lelystad, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 18 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 jan. 2024 12:00

Startdatum: z.s.m.

Duur opdracht: 6 maanden met optie tot verlenging

Aantal uren week: 36

Inschaling: 9 (gemeente cao)

Sollicitatiegesprekken: 31 januari tussen 09:00 - 12:00

Benodigde devices worden niet verstrekt door de opdrachtgever (BYOD)

Indexeren gedurende de gehele opdracht niet mogelijk


Waarom jij wilt werken bij gemeente Lelystad als inspecteur handhaving? Omdat je deel wilt uitmaken van een jong team die groeiende is waarbij de werkzaamheden divers zijn. Het gaat niet alleen om bouwwerken, maar je bent als inspecteur handhaving ook nauw betrokken bij evenementen binnen Lelystad en de controles hiervan. Jij bent de bevlogen inspecteur die wilt werken in een energieke stad die vol in ontwikkeling is. Zo geef jij kleur aan jouw werk voor Lelystad.


Wat ga je doen als inspecteur handhaving?

Binnen deze functie ben je bezig het houden van toezicht en handhaving op het terrein van kamerverhuurbedrijven, illegale bouw,het illegaal gebruik van bouwwerken, ondermijning en het toezicht op open erven en terreinen. Hieronder vallen onder andere de volgende verantwoordelijkheden:

  • signaleren van overtredingen en adviseren over de te nemen vervolgstappen en/of maatregelen;

  • verrichten van onderzoek naar aanleiding van klachten;

  • rapporteren en adviseren aan de hand van wet- en regelgeving en gemeentelijk beleid;

  • verstrekken van informatie en het houden van contact met de burgers totdat je het dossier afrondt of overdraagt aan een juridisch medewerker.

  • Voor de volledigheid voegen we hieraan toe dat je als inspecteur ook wordt ingezet voor het uitvoeren van (avond) controles en het meedraaien van piketdiensten.

Waar ga je dit doen?

Bij de gemeente Lelystad zijn we ambitieus. We zorgen samen voor dat Lelystad een nog mooiere plek voor inwoners, ondernemers en bezoekers wordt. Dit lukt ons bijvoorbeeld met het doorontwikkelen van onze kust en het vinden van vernieuwende manieren om inwoners en ondernemers te ondersteunen.

Zodra je bij ons werkt zie je hoe we samenwerken: met respect voor elkaar en door vrijheid en verantwoordelijkheid te combineren. Dit is binnen de hele gemeente zo en ervaar je dan ook zeker binnen het team Stadstoezicht waaronder je valt onder het werkveld Inspecteurs. Het werkveld Inspecteurs bestaat uit 6 collega’s. Samen dragen jullie de zorg voor een stad waar het goed wonen, leven, werken en recreëren is. Wij zijn klantgericht en dienstverlenend.

‘’Stadtoezicht is groeiend, net als de stad Lelystad. Je kan iets voor de stad betekenen en dat maakt het zo leuk en uitdagend om voor Gemeente Lelystad te werken. Je groeit als team en als stad!’’

Asif Khan, senior inspecteur handhaving en havenmeester van Flevokusthaven


Functie-eisen:

Je bent een persoon die initiatief neemt en keuzes durft te maken. Je blijft gewoon jezelf terwijl je jouw unieke talenten met ons deelt en jouw ambities nastreeft. In je werk laat je zien dat je communicatief vaardig, assertief en zelfstandig bent. Ook beschik je voor deze vacature van inspecteur handhaving over:


  • mbo+ werk- en denkniveau;

  • ervaring op het gebied van toezicht en handhaving bouwregelgeving;

  • technisch als juridisch onderlegd;

  • ervaring met het opstellen van rapportages;

  • kennis en ervaring met Key2vergunningen (BTW4all).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten