Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance inkoper bij de lokale overheid (24-36 uur, zzp)

Geplaatst 7 dec. 2022
Project ID: YIS 9125030
Plaats
Oirschot, Noord-Brabant
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 4 jan. 2023
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 29 dec. 2022 12:00

Startdatum: zsm 

Einddatum: 30-06-2023

Uren: 24-36 uur

Functieschaal: 10

Tarief passend bij schaal

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


(INTERIM) Inkoper bij de lokale Overheid

24-36 uur 

Werk je bij Bizob, dan heb je passie voor het inkoopvak. De wensen en belangen van  onze partners staan voorop en je zet je graag in voor de overheid. Vanuit je expertrol verleen je deskundig en proactief advies bij de opzet en uitvoering van inkooptrajecten  en contractmanagement.  

Jouw dag  

Je werkt grotendeels zelfstandig op locatie bij de aangesloten gemeenten of organisaties.  Hierdoor ben je nauw betrokken met collega’s van de organisatie waarvoor je werkt en  ben je makkelijk te bereiken voor overleg of advies. Je hebt veel ruimte voor eigen  initiatief en verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde, want je werkt op wisselende  locaties en aan een grote verscheidenheid aan projecten. Snel schakelen levert je dan  ook geen enkel probleem op.  

Wat ga je bij ons doen?  

Vanuit je expertrol verleen je deskundige ondersteuning bij de opzet en uitvoering van  verschillende inkooptrajecten. Je begeleidt zelfstandig aanbestedingen bijvoorbeeld de  inkoop van reiniging en inspectie riool, een nieuw wijkgebouw (MFA), afvalinzameling,  BRM of WRM van een nieuwe wijk, de aanleg van nieuwe kunstgrasvelden voor de  hockeyvereniging. Kortweg: alles wat gemeenten nodig hebben in het ruimtelijk domein, wordt door jou ingekocht!  

Je ondersteunt onze partners met het scherp krijgen van hun inkoopbehoefte en het  specificeren van eisen en wensen. Verder schrijf je de aanbestedingsdocumenten,  regisseer je de beoordelingen en stel je de gunningsadviezen op. Ook het opstellen van  contracten en samenstellen van het aanbestedingsdossier behoren tot je taak. Als  Inkoper ben je voor jouw gemeente of organisatie het eerste aanspreekpunt voor vragen  over inkoop en (Europees) aanbesteden. Als specialist geef je dan ook adequaat advies  op de gestelde vragen.  

Wie zijn wij?  

Bizob zet zich in voor ruim 35 gemeenten en organisaties als strategisch partner voor  publieke inkoop en aanbestedingen. In nauwe samenwerking met de aangesloten 

organisaties regelt Bizob inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en  contractbeheer voor het sociaal domein, openbare ruimte, bedrijfsvoering en ICT. Wat in  2003 begon als een nieuw samenwerkingsverband tussen tien gemeenten is inmiddels  uitgegroeid tot een expertisecentrum op het gebied van overheidsinkoop. Bizob is een van de eerste gemeentelijke inkoopbureaus van Nederland. De succesvolle werkwijze  heeft op veel plaatsen in Nederland navolging gekregen. 

Wat neem jij mee?  

- Je hebt een afgeronde bacheloropleiding of afgeronde masteropleiding.  

- Je hebt ruime inkoopervaring bij een overheidsinstelling.  

- Je bent bekend met Europese aanbestedingen. 

- Je woont bij voorkeur in de regio.  

- Een nevi1 en/of nevi2 opleiding is een pré! 

- Je beschikt over goede adviesvaardigheden en staat stevig in je schoenen.  - Daarbij ben je organisatie sensitief en weet inkoop te verkopen.  

- Je bent analytisch, proactief en pragmatisch.  

- Je hebt goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden.  

Wat bieden wij?  

- Een Interimopdracht vanaf heden tot minimaal 1 juli 2023.  

- Een Interimopdracht van minimaal 24 uur per week tot maximaal 36 uur per week. 

- Een fijne werkomgeving en netwerk van collega’s bij lokalen gemeenten en organisaties in Oost-Brabant.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten