Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance inkoper (zzp)

Posted Sep 4, 2023
Project ID: YIS 9139070
Location
Waddinxveen, Hybrid
Timeline:
6 months
Starts: Sep 4, 2023
Ends: Mar 4, 2024
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
85 - 96 €/hr
Application Deadline: Sep 15, 2023 2:00 PM

Startdatum inzet: 4-9-2023

Dit is een opdracht van 32 - 36 uur voor 3 maanden met 2x een verlengingsoptie van drie maanden elk

Schaal 10/11 CAO gemeente

Let op: Wij zoeken expliciet een kandidaat met ervaring in het uitvoeren van Europese aanbestedingen op het gebied van werken. En als het mogelijk is ook van leveringen en diensten.


Ben jij een kei op het gebied van inkopen en aanbesteden? En ben jij een stevige, onafhankelijke adviseur die graag verbindt? Dan is dit jouw nieuwe baan in Waddinxveen! Wij zoeken een Inkoopadviseur

Wat ga je concreet doen?

Als Inkoopadviseur bij de gemeente Waddinxveen heb je genoeg uitdagingen. De inkoop van Waddinxveen kenmerkt zich door grote en kleine en dynamische projecten. Je bent in het voortraject met de interne klant in gesprek om de inkoopbehoefte te bepalen. Wat is de gewenste kwaliteit en het beschikbare en benodigde budget? Gaat het om een onderhandse aanbesteding of moeten we Europees aanbesteden? Wat wordt de planning? Dit vraagt van jou dat je stevig kunt adviseren, zodat je samen de passende aanbestedingsprocedure kunt bepalen en uitvoeren. Je ondersteunt bij het bepalen van de inkoopbehoefte, het specificeren van de vraag, het selecteren van de beste inschrijver

en het vervolgens contracteren van die partij. Duurzaam en circulair inkopen vinden we hierbij belangrijk. Verder ga je samen met je collega Inkoopadviseur aan de slag om onze inkoopprofessionaliteit naar een hoger niveau te tillen. Dat doe je door bijvoorbeeld het contractbeheer en –management te optimaliseren.

Dit is Waddinxveen

Een plek op de grens tussen stad en platteland. Een fijne plek om te wonen, te bezoeken en te ondernemen. Een gemeente waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. We zijn een kleine organisatie met ruim 200 medewerkers. De lijntjes zijn daarom kort. We weten van elkaar dat we hard werken en verantwoordelijk zijn. Daarom krijg je van ons vertrouwen en de vrijheid. Vrijheid in hoe je je werk doet, maar ook waar en wanneer je dit doet.

Bij Waddinxveen sta jij op de eerste plek, want als jij goed werkt zijn onze inwoners tevreden. Wij kennen elkaar allemaal. Samen zijn wij Waddinxveen: Een fijne plek om te werken.

Wat breng je mee?

Je bent een enthousiaste, energieke professional met een passie voor inkopen. Je vindt het leuk om collega’s te adviseren en te ondersteunen in het inkoopproces. Soms vraagt dit geduld; op andere momenten vergt dit stevigheid en duidelijkheid. Jouw communicatiestijl stem je dan ook gemakkelijk af op je gesprekspartner. Je maakt heldere (vervolg)afspraken en zet een stapje extra als dat nodig is. Verder krijg je er energie van om ons inkoopproces te professionaliseren en collega’s hierin mee te nemen.

Verder:

  • beschik je over HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van facilitymanagement, bedrijfskunde, recht en/of commerciële economie;

  • beschik je over NEVI I en bij voorkeur NEVI II of je bent in de afrondende fase hiervan;

  • heb je ervaring als inkoopadviseur met focus op werken en duurzaam en circulair inkopen;

  • heb je minimaal drie jaar ervaring met Europese aanbestedingen, bij voorkeur op het gebied van leveringen en diensten.

Similar projects

+ Search all projects