Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance inkoopadviseur NMD-samenwerking (zzp)

Geplaatst 10 apr. 2024
Project ID: YIS 9155072
Plaats
Assen
Uren
32 uur/week
Periode
1 jaar, 10 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 9 mrt. 2026
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 2 mei 2024 09:00

Voor de gemeente Assen specifiek voor NMD de Samenwerking.

Startdatum: mei 2024

Duur: ongeveer maart 2026

Inzet: 32 uur per week

Inschaling: Schaal 11 CAO Gemeenten

Richtlijntarief: € 96,- (senior)

Gesprekken staan gepland op 03 mei. Houd hier svp zoveel mogelijk rekening mee.



Opdracht:

Ben jij de schakel die verschillende disciplines en teams met elkaar verbindt? Krijg je energie van samenwerken en het actief betrekken van anderen bij projecten? Ben je enthousiast om samen met collega's de visie en inkoopstrategie van NMD-samenwerking vorm te geven en tot uitvoering te brengen? Dan ben jij de tijdelijke senior inkoopadviseur die wij zoeken!

 

Over NMD-samenwerking

In Noord en Midden Drenthe (NMD) werken de gemeente Assen, Aa en Hunze, Midden-Drenthe, Noordenveld en Tynaarlo dagelijks samen. Dit met als doel de kwaliteit van zorg en ondersteuning op het gebied van de Jeugdwet en Wmo voor inwoners goed te organiseren. Samen coördineren we de inkoop, het contractmanagement, het contractbeheer en het toezicht op zowel kwaliteit als rechtmatigheid van deze ondersteuning. De kernwaarden:

·        Samenwerking: Wij geloven in de kracht van teamwork en het bundelen van talenten.

·        Wendbaarheid: In een snel veranderende maatschappij zijn we flexibel en anticiperen we op zowel verwachte als onverwachte ontwikkelingen.

·        Betrouwbaarheid: We zijn een betrouwbare partner voor gemeenten, gekenmerkt door eerlijkheid, integriteit en transparantie.

Wij zijn ambitieus in onze doelstellingen. Zo willen wij dat de ondersteuning voor onze inwoners passend is, van goede kwaliteit is en tegelijkertijd betaalbaar blijft. Meer informatie over NMD-samenwerking vind je op www.nmdsamenwerking.nl.

 

Welkom bij NMD-samenwerking!

Binnen NMD-samenwerking kennen wij drie ambtelijke teams die de inkoopsamenwerking vormen, het Contractteam, het team Beleid en het team Bedrijfsvoering. Als inkoopadviseur werk je o.a. samen met contractmanagers, contractbeheerders, kwaliteitsmanagers, toezichthouders/handhavers en de regisseurs. In het team is veel ruimte voor jouw eigen inbreng. We nemen onze eigen verantwoordelijkheid en ondersteunen en adviseren elkaar waar dat nodig is.

 

  Jij als inkoopadviseur:

·        haalt energie uit het leiden van (complexe) inkoop- en aanbestedingstrajecten en jij voelt je thuis in de Europese aanbestedingsregelgeving;

·        bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het inkoopbeleid en je bent proactief in de uitvoering van het inkoopproces;

·        bent verantwoordelijk voor het naleven van het inkoopbeleid en de rechtmatigheid van inkooptrajecten en komt met initiatieven als veranderingen gewenst zijn;

·        adviseert proactief de manager, de regiegroep en de bestuurders van de NMD-gemeenten over (complexe) inkoopvraagstukken, (complexe) aanbestedingstrajecten, het verbeteren van bestaande contracten en het contractmanagement;

·        wordt eigenaar van jouw inkoopproces;

·        bent alert op mogelijke integraliteit van (inkoop)vraagstukken en zoekt de samenwerking met andere disciplines om zo tot een integraal advies te komen.

 

Wij vragen van jou:

·        Een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen

·        Sterke communicatieve vaardigheden

·        Een leergierige en proactieve houding, geen moeite om nieuwe informatie eigen te maken

·        Een teamspeler en in staat multidisciplinaire teams te begeleiden

·        HBO- of WO-werk- en denkniveau

·        Kennis en ervaring op het gebied van Europese aanbestedingstrajecten

·        Kennis en ervaring met Europese aanbestedingstrajecten in het sociaal domein is een pré

·        Gemeentelijke ervaring en politieke sensitiviteit is een pré

·        Relevante NEVI-opleiding(en) is een pré

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten