Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance inkoopadviseur (zzp)

Geplaatst 22 dec. 2023
Project ID: YIS 9146775
Plaats
Bovenkarspel, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 22 jan. 2024
Einde: 30 jun. 2024
Tarief
70 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 10 jan. 2024 12:00
  • Startdatum 22-01-2024;

  • Opdracht tot 30-06-2024 (met optie tot verlenging);

  • €70-87,- (All in);

  • 32 uur p/w;

  • Niveau medior/senior (harde eis);

  • Afgeronde opleiding Nevi 1 publiek is een harde eis.

  • Graag motivatie en beschikbaarheid opnemen in de motivatie;

  • Eventuele vakantieplannen graag opnemen in het voorstel;

  • Thuiswerken 50/50 mogelijk;

Aanvullend:

  • Contractering ZZP'er: belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap etc. kan niet!



Wat houdt deze baan in?

Als adviseur inkoop stel je het inkoopbeleid op en actualiseer je dit wanneer nodig. Je bent het aanspreekpunt voor collega’s en contracteigenaren waarbij je advies geeft over inkooptrajecten en (Europese) aanbestedingstrajecten en de rechtmatigheid daarvan.

Daarnaast begeleid je procesmatige activiteiten bij aanbestedingsprojecten. Je weet wat er speelt op inkoopgebied, extern maar ook intern, omdat je constant in gesprek bent met collega’s. Wanneer je knelpunten signaleert, voer je verbeter acties uit waarbij je soms een regierol hebt. Zo zorg je ervoor dat er voor de gehele organisatie goede werkprocessen en formats beschikbaar zijn, waar collega’s zelf mee aan de slag kunnen. Daarin ga je verder dan informeren over de regeltjes, maar denk je ook actief mee aan oplossingen.

Wie zoeken wij?

Het gaat zoals je hebt kunnen lezen om een stevige en verantwoordelijke klus. Daarvoor zoeken wij een ondernemende teamspeler met een afgeronde opleiding NEVI 1 publiek (of vergelijkbaar) aangevuld met relevante en recente werkervaring in een vergelijkbare functie. 

Het belangrijkste is dat je kennis hebt van inkoop en aanbestedingstrajecten en hier goed en duidelijk op verschillende niveaus over kunt adviseren, waarbij je eventuele knelpunten niet uit de weg gaat maar probeert op te lossen. Je bent een netwerker die makkelijk

verbindingen legt en daadkrachtig aan de slag gaat waarbij je in staat bent om overzicht te houden en deadlines te bewaken. Vanwege de vele, interne en externe contacten is het belangrijk dat je resultaat- en klantgericht bent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht op de afdeling Belastingen en Inkoop, onderdeel van het domein Bedrijfsvoering. Je gaat deel uitmaken van het team inkoop, een team dat in ontwikkeling is en werkt aan verdere professionalisering van het inkoopbeleid.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten