Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance inkoopadviseur (zzp)

Geplaatst 12 dec. 2022
Project ID: YIS 9125382
Plaats
Almere, Flevoland
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 2 jan. 2023
Einde: 15 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 dec. 2022 18:00

Startdatum: 02-01-2023 eerder is ook mogelijk

Open posities: 1

Duur opdracht: 3-6 maanden

Aantal uren week: 32-36 uur

Inschaling: <schaal> 11

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Wij zoeken een ervaren inkoopadviseur die in staat is om zelfstandig Europese aanbestedingen voor ICT gerelateerde leveringen en diensten te begeleiden. Als inkoopadviseur bij de gemeente Almere heb je uitdagingen te over. De inkoop van Almere kenmerkt zich door veel grote projecten en oog voor Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en focus op duurzaam en circulair inkopen. Natuurlijk ga jij voor resultaat en kwaliteit, maar je hebt ook het vermogen om innovaties binnen je vakgebied een stap verder te brengen. Je kunt makkelijk overzicht houden en beschikt over doorzettingskracht. Je verbindt met humor mensen aan elkaar en werkt op een natuurlijke manier met anderen samen.

 

Het team Inkoop & Subsidie bestaat uit 24 ervaren medewerkers die verstand hebben van inkopen en subsidiëren voor Almere en de regio Flevoland. Het vak van inkoper ontwikkelt zich in een hoog tempo, wij volgen deze ontwikkelingen en geven daaraan invulling voor Almere. Het team bestaat uit professionele collega’s die hartelijk en informeel met een integrale blik hun opdrachten uitvoeren.  

Wat breng je mee

•  Minimaal 3 jaar ervaring als inkoopadviseur binnen een overheidsorganisatie

•  Ervaring met Europese aanbestedingen (met name ICT gerelateerde trajecten)

•  HBO werk- en denk niveau.

•  Je organiseert zelfstandig je werk. Je werkt proactief en vraaggericht en je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht. Je bent een enthousiaste teamspeler.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten