Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance HRM Adviseur (zzp)

Geplaatst 20 feb. 2024
Project ID: YIS 9150912
Plaats
Maasdam, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 jul. 2024
Tarief
70 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 26 feb. 2024 12:00

Voor de gemeente Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een HRM adviseur.

  • Zo snel mogelijk starten, opdracht tot 1 juli 2024

  • 24 uur per week

  • Hybride werken

  • Schaal 10/11

  • Zelfstandig kunnen werken, deskundig op HRM-gebied, organisatiesensitief.

  • Kandidaat zal veelal zelfstandig aan de slag gaan met het schrijven van advies en memo's obv uitvraag door de strategisch HR adviseur. Functioneert vooral als rechterhand.

Waar ga je werken?

Het team HRM bestaat uit 12 enthousiaste medewerkers, waaronder een ambtelijk secretaris, 4 specialisten HRM, 4 adviseurs HRM, een strategisch HRM adviseur en een organisatieadviseur. We zoeken tijdelijk een rechterhand van de strategische HRM-adviseur die kort-cyclische en afgebakende opdrachten uitvoert op het snijvlak van organisatie-advies en HRM-beleid.

 Als adviseur lever je een belangrijke bijdrage in het adviseren aan de gemeentesecretaris/algemeen directeur, de directeuren en teammanagers om de richting van de organisatie verder te ontwikkelen en te vertalen in HRMA-beleid. In incidentele gevallen adviseer je op individuele trajecten.

 

 Wat ga je doen?

·        Je verzorgt adviezen op diverse niveaus, die raken aan de ontwikkeling van de organisatie en HRM-beleid. Je houdt hierbij rekening met de organisatieprincipes en brengt objectieve en onafhankelijke expertise in;

·        Je werkt primair in opdracht van de strategisch HRM-adviseur. Belangrijke gesprekspartners zijn de organisatieadviseur en de teammanager.  

Wie ben je?

·        Je hebt een relevante afgeronde hbo-/ wo-opleiding

·        Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als (strategisch) HRM-adviseur of organisatieadviseur, bij voorkeur binnen een gemeentelijke organisatie.

·        Je analyseert goed en gedegen en komt met vernieuwende ideeën.

·        Je hebt ervaring in het schrijven van heldere adviezen, voorstellen en beleidstukken. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten