Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance HR processpecialist (zzp)

Geplaatst 8 nov. 2023
Project ID: YIS 9142925
Plaats
Capelle aan den IJssel, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 28 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 mrt. 2024 12:00

Uren zijn bespreekbaar 24-32 uur per week is mogelijk

Thuiswerken in overleg

Standplaats: Capelle aan den IJssel

Startdatum inzet: z.s.m.

Duur inzet: 3 maanden

Naar wie zijn we op zoek?

Ben jij een expert in het stroomlijnen van HR-processen? En kun je data vertalen naar inzichten die onze HR-processen naar een hoger niveau tillen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wat ga je doen op hoofdlijnen?

Voor ons HR-team zijn we op zoek naar een HR processpecialist die twee hoofdtaken krijgt:

1. het in kaart brengen en verbeteren van onze HR-processen. Wat doen we? Waarom doen we dit? Hoe kunnen we dit efficiënter doen?

2. het analyseren van data, bijvoorbeeld op het gebied van recruitment, verzuim en strategische personeelsplanning (SPP). We zoeken iemand die onze data verzamelt en analyseert.

Wanneer is deze opdracht geslaagd?

Als onze HR-processen in kaart zijn gebracht en verbeterd zijn. Je identificeert inefficiënties, ontwerpt verbeteringen en implementeert oplossingen om de operationele effectiviteit te verhogen. Je werkt nauw samen met collega’s van de HR-ondersteuning.

Het is belangrijk om hen van begin af aan mee te nemen in de procesverbetering en hen te overtuigen van de verbeteringen die mogelijk zijn door de optimalisatie. Zij moeten uiteindelijk met de nieuwe processen gaan werken. Verder werk je ook nauw samen met gebruikers (bijv. leidinggevenden en werknemers), want ook voor hen is het belangrijk dat hun ervaringen worden verbeterd en de organisatie soepeler draait.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar jou als je:

· werkervaring hebt in het verbeteren en analyseren van processen, het liefst op het gebied van HR.

· minimaal LEAN Green Belt gecertificeerd bent.

· een pragmatische én overtuigende gesprekspartner bent voor collega’s. Je stelt kritische vragen om inzicht te krijgen in huidige werkprocessen en bottlenecks. Je inspireert en motiveert de eindgebruiker om samen te kijken naar efficiëntieslagen.

· goed bent in het analyseren van (HR) data om waardevolle inzichten te genereren.

- HBO-achtergrond in de richting van HR / Procesmanagement.

Verder heb je ervaring met implementatie-vraagstukken, ben je analytisch aangelegd en heb je een 'down-to-earth'karakter.

Daarnaast ben je communicatief sterk en weet je makkelijk de verbinding te leggen en mensen uit de weerstand te krijgen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten