Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance HR Medewerker/Adviseur (ZZP)

Geplaatst 1 dec. 2021
Project ID: YIS 9105504
Plaats
Eindhoven
Uren
18 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 30 nov. 2021
Einde: 1 apr. 2021
Tarief
40 - 48 €/uur

Sollicitatie deadline: 3-12 12:00

Start: zsm

Duur: 4-6 maanden

Aantal uren per week: 18-20 (aantal uur is in overleg, dagen waarop iemand werkt ook)

Op dit moment werkt men volledig thuis, thuiswerken is dus zeker mogelijk

 

De tijdelijke HR medewerker / adviseur gaat zich bezig houden met de planning en coördinatie van de wervingscampagne van de vrijwillige brandweer regiobreed, waarbij hij/zij uiteindelijk ook de selectiegesprekken gaat voeren. Indien er dan ruimte over blijft, is het ook de bedoeling dat er een procesbeschrijving voor werving & selectie gemaakt wordt zodat dit in de toekomst geborgd kan worden.

 

De HR medewerker mag een HBO starter zijn of een MBO+ kandidaat met ervaring op het gebied van plannen en coördineren. Iemand die snel weet wat er moet gebeuren, makkelijk contact legt en goed kan plannen. Liefst met ervaring met werving en selectie processen zodat bekend is wat de stappen zijn van A tot Z.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten