Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance HR medewerker (zzp)

Geplaatst 21 sep. 2022
Project ID: YIS 9121119
Plaats
Heeze, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 3 okt. 2022
Einde: 31 jan. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 sep. 2022 14:00

Start: zsm

Eind: 31-1

Uren: 32-36

Schaal: 8

 

De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard werken al sinds 2004 samen. 

Sinds 1 april 2012 heeft deze samenwerking een eigen fundament gekregen in de vorm van de ‘Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking A2-gemeenten’ (GRS-A2). Vanaf 1 januari 2017 is een nieuwe en grote stap in de samenwerking gezet door alle bedrijfsvoeringstaken en de afdeling Werk & Inkomen te bundelen in één organisatie: de A2-Samenwerking. Wij werken samen aan een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor de drie gemeenten.

 

Wat ga je doen?

Voor ons team zijn wij, wegens interne doorgroei van collega’s op zoek naar tijdelijke ondersteuning binnen het HR Loket. We zoeken een collega die administratieve ondersteuning biedt bij alle voorkomende HR processen, Je kunt hierbij denken aan het verwerken van mutaties, het opstellen van alle voorkomende correspondentie, het beantwoorden van enkelvoudige vragen, het beiden van ondersteuning bij het werving- en selectieproces etc.

 

 

Wie ben jij?

Jij weet als geen ander hoe jij jouw eigen collega’s met jouw service- en klantgerichte instelling tevreden kan  stellen. Ook onder tijdsdruk weet jij de juiste prioriteiten te stellen en werk je nauwkeurig. 

Omdat je vanuit de A2samenwerking met verschillende accounts te maken hebt, is het belangrijk dat je flexibel kunt meebewegen en je makkelijk aanpast aan de (cultuur van de) klant. Verder ben je een echte teamplayer en verbinder.

 

 Wat neem je mee?

· hbo werk- en denk niveau of een mbo+ diploma aangevuld met relevante werkervaring

· Ervaring in een vergelijkbare functie, liefst bij een gemeente of overheidsorganisatie;

· Om goed te kunnen schakelen met verschillende medewerkers en stakeholders, beschik je over goede 

 communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen en overtuigingskracht;

- kennis en ervaring van Afas 

· Je bent accuraat, pro actief, een aanpakker en een doorzetter.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten